Vrijwilligerswerk op Bali

Wil jij in Azie als vrijwilliger aan de slag? Dat kan via Vrijwillig Wereldwijd op het prachtige Bali! Hier steunt Vrijwillig Wereldwijd een mooi project dat hard op zoek is naar enthousiaste vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar leer je ook nog een andere cultuur van dichtbij kennen. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur?

vrijwilligerswerk_bali

Het prachtige Bali is een eiland van Indonesië en de meest geliefde vakantiebestemming van Indonesië. Het eiland dankt deze populariteit aan de prachtige stranden, relaxte omgeving en vriendelijke bevolking. Het “Eiland van de Duizend Tempels” beschikt over talrijke culturele en religieuze rituelen. De meeste inwoners van Bali zijn hindoes. Het culturele centrum van Bali ligt in Ubud, Hier staan kunst en geestelijke verrijking centraal. Rondom Ubud bevinden zich veel art galleries, met zowel moderne kunst als bijzondere houtsnijwerken. Verder vind je hier een aantal geweldige Tempels. Ook is er veel wildlife te vinden op Bali. Je hebt b.v. Taman Nasional Bali Barat dit is het grootste nationaal park op Bali of  de Monkey Forrests in Ubud en Uluwatu.

Daarnaast kun je surfen, snorkelen, relaxen en genieten van de prachtige stranden. In het noorden van Bali, in de omgeving van Lovina, kun je dolfijnen spotten.

Bali heeft echter ook een keerzijde. Banen zijn schaars en er heerst een voor Bali ongekende vorm van armoede. Vrijwilligers zijn dus meer dan welkom om deze mensen een handje te helpen.

Vrijwillig Wereldwijd steunt op Bali een mooi sociaal project waarbij je kansarme kinderen helpt met bijvoorbeeld Engelse les of wiskunde. Ook kun je meehelpen met tekenen, knutselen of het organiseren van sportactiviteiten.

vrijwilligerswerk Bali

Vrijwillig Wereldwijd op Bali

Het doen van vrijwilligerswerk is een hoop geregel en kost enige tijd. Gelukkig voor jou dat wij van Vrijwillig Wereldwijd een deel van deze organisatie op ons nemen. Wij zorgen er onder andere voor dat jij terecht kan op het project en dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op het vrijwilligerswerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedereen op de hoogte is van jouw komst wat betreft verblijfplaats en begeleiding.

Want behalve begeleiding in Nederland en België krijg je ook goede en persoonlijke begeleiding op Bali. Onze lokale contactpersonen begeleiden de vrijwilligers tijdens de vrijwilligersperiode. Ze regelen onder andere de ophaalservice vanaf het vliegveld en maken jou wegwijs op het project. Je kunt altijd bij hem terecht voor vragen en ze helpen met bijvoorbeeld het boeken van leuke uitstapjes in het weekend. Ze weten namelijk als geen ander welke bezienswaardigheden je absoluut niet mag missen.

 

Het vrijwilligerswerk op Bali is al mogelijk vanaf 1 week.

Nieuwsgierig geworden naar Bali en het vrijwilligersproject? Maak online een vrijblijvende afspraak via Skype of bij ons op kantoor en wij kunnen antwoord geven op al jouw vragen.


Ervaringen Bali

Vrijwilligerswerk op Bali

Geweldige ervaring op Bali Ze zeggen wel eens een kinderhand is snel gevuld, en wat ze daarmee precies bedoelen is d ...