Doneer en doe wat extra’s

~ deel deze pagina met vrienden en familie ~


Koop en geit

Doe wat extra's tijdens je vrijwilligerswerk

Wil je wat extra's doen tijdens je vrijwilligerswerk voor de armste families in Iringa? Sponsor dan het bedrag van €38,- euro bij elkaar. Als je je netwerk inschakelt (vrienden en familie) heb je dit bedrag waarschijnlijk best snel bij elkaar. Het leuke is dat je dan gelijk met het contactpersoon naar de markt kunt om een geit te kopen en deze te brengen naar een familie die dit heel goed kan gebruiken. Zo doe je iets extra's maar tegelijkertijd is dit ook een geweldige ervaring. 


Waarom is een geit dan zo goed? 


​De geit zorgt voor goede meststof voor de velden. En het is goedkoop om een ​​geit te voeren omdat hij alleen gras en wilde planten eet. Ze worden voor het vlees gehouden en geitenmelk zal de voeding verbeteren van de vrouwen en hun kinderen. Naast voedsel, kleding en geld is de geit een goede besparing die kan worden ingewisseld als een gezin het extra moeilijk heeft. Als je een geit koopt, help je mee om het dagelijks leven van een van de armste families op het platteland van Iringa te verbeteren, want een geit zorgt voor nieuwe inkomsten en eten op tafel.

 


Vrijwillig Wereldwijd Community tuin

De Vrijwillig Wereldwijd community tuin!

We willen een community tuin bouwen in de regio Iringa. Op deze manier willen een gemeenschap die het heel goed kan gebruiken helpen om uit de armoede te komen. Het doel is om een stuk land te kopen van ongeveer 70 bij 70 meter. Maar met de donatie van € 145,- euro sponsor je een stuk van 7 bij 7 meter. We hebben dus in totaal 10 sponsors nodig. Maar als vrijwilliger kun je gelijk aan de slag op het stuk van 7 bij 7 meter. En kunnen we de mensen in deze arme community gelijk ondersteunen.
We zijn blij met elke euro!

Bekijk hier de doneer actie https://www.whydonate.nl/fundraising/vrijwillig-wereldwijd-community-tuin-tanzania/nl