~ spread the love ~​

Onze kosten | 9 maanden lang zo veel projecten als je wilt!

Onze deelname kosten zijn € 385,- voor 1 bestemming, maar wil je meerdere projecten combineren kies dan voor ons 9 maanden pakket. Je betaald dan slechts € 445- en daarvoor mag je 9 maanden lang zo veel landen en projecten combineren en ondersteunen als je wilt! Voor meer informatie over kosten kijk hier: ONZE KOSTEN

Zinvolle projecten

Vrijwillig Wereldwijd doet enorm veel moeite in het screenen van projecten zodat jij als vrijwilliger op een project terecht komt waar je echt voldoening uithaald. Wij hebben hier al meer dan 15 jaar ervaring in en bezoeken de projecten ook persoonlijk. Verder evalueren we met alle vrijwilligers en blijven we de projecten en gastgezinnen dus constant monitoren. 

Persoonlijk

Wij bij Vrijwillig Wereldwijd vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Op die manier leren wij de vrijwilligers echt kennen en krijgt de vrijwilliger ook echt een beeld bij de organisatie. Daarom hebben wij met alle vrijwilligers een vrijblijvend gesprek vooraf en doen wij ook de voorbereidings training vlak voor vertrek zelf. Verder kun je voor al je vragen heel makkelijk contact met ons opnemen. 

Transparant 

Bij vrijwillig Wereldwijd kun je precies zien welke kosten er naar de organisatie gaan. Dat zijn de € 385,- deelnamekosten. Hiervoor kunnen wij de projecten onder de aandacht brengen en kunnen wij zorgen dat jij als vrijwilliger de service krijgt die wij bieden. Verder is Vrijwillig Wereldwijd een non-profit organisatie. Dit betekent dat er geen geld in het bedrijf blijft zitten. Eventuele gemaakte winst gaat dus terug naar het promoten van de projecten en of het verbeteren van onze service.  

15 jaar ervaring 

Door de vele ervaring (vanaf eind 2003) weten wij wat belangrijk is voor de vrijwilligers en bieden wij goede en persoonlijke begeleiding. Wij hebben inmiddels zoveel vertrouwen gekregen dat veel vrijwilligers ons weten te vinden. Dit heeft als voordeel dat we continuiteit kunnen bieden op de projecten maar ook dat we altijd voor een “maatje” kunnen zorgen mocht je niet alleen willen reizen.

100% vrijwilligersorganisatie 

Vrijwilligerswerk is niet iets wat we erbij doen, maar vrijwilligerswerk is wat wij DOEN! De passie voor vrijwilligerswerk en alles wat daar bij hoort stroomt door onze aderen en dat verschil dat merk je!

Mogelijkheid om te switchen van project

Wij hebben in de meeste landen meerdere projecten die wij ondersteunen. Dit heeft ook als voordeel dat mocht een project toch minder goed bevallen dan dat je had verwacht je kosteloos kan switchen van project of projecten kunt combineren. 

Onze service

Om ervoor te zorgen dat vrijwilligers een zo'n mooi mogelijke ervaring hebben bieden wij een hele goede service. Denk bijvoorbeeld aan een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek besprekken we alle mogelijkheden en zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. Ook bieden we elke maand een voorbereidingstraing aan voor al onze deelnemers. Tijdens de voorbereiding helpen we je graag met alle regelzaken. Eenmaal aangekomen op het project is er een ophaalservice. Er is in het land een projectcoordinator aanwezig die je 24/7 kan onderstenen. Ook houden wij in Nederland contact met jou als je op bestemming bent. We hebben een 24/7 noodnummer zodat je ons altijd kunt bereiken en ondersteuning krijgt. De mogelijkheid om te switchen van project of om projecten te combineren. En onze deelnamekosten zijn goed voor een jaar lang vrijwilligerswerk!

Betaal in termijnen

Dit kan natuurlijk ook erg handig zijn. Je kunt al wel vast je plekje reserveren maar je hoeft nog niet gelijk het gehele bedrag te betalen. Zo kun je nog even rustig doorsparen voor het grote avontuur. Je betaalt alleen de deelnamkosten. Alle overige kosten betaal je pas vlak voor vertrek of zelfs bij aankomst van je bestemming.   

Korting voor terugkomende vrijwilligers!

Je mag een jaarlang zoveel projecten en landen bezoeken als je wilt, maar het kan natuurlijk zo zijn dat zelfs dit niet genoeg is. Veel vrijwilligers schrijven zich voor een tweede derde of vierde keer in. En ook voor deze groep hebben wij iet leuks!
  • Ga je met ons mee voor een tweede keer krijg je 20% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een derde keer krijg je 30% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een vierde keer krijg je 40% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een vijfde keer krijg je 50% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een zesde keer krijg je 60% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een zevende keer krijg je 70% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een achtste keer krijg je 80% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een negende keer krijg je 90% korting op de deelnamekosten.
  • Ga je met ons mee voor een tiende keer ben je ambassadeur en betaal je geen deelnamekosten meer!

Verdien je reis of een deel daarvan terug! 

Bij Vrijwillig Wereldwijd krijg je bij aanmelding een eigen unieke code. Als nieuwe vrijwilligers zich aanmelden met jouw unieke code krijgen ze € 25,- euro korting en jij krijgt € 50,- euro terug van je deelnamekosten! Dus ben jij handig met bijvoorbeeld Tiktok, Instagram of andere social media dan kan het zomaar zijn dat jij je gehele bedrag zo terug verdient hebt! We hebben in onze informatie brochure een uitleg staan hoe je dit op een goede manier kunt doen. 
*Een voorwaarde is dat je dus content maakt met deze unieke code. 

Bekijk onze projecten