Reisbegeleider

Plaats: Bestemmingen die aangeboden worden door Vrijwillig Wereldwijd.
Bedrijf: Vrijwillig Wereldwijd

jongerenreis naar Afrika / Zanzibar

Vrijwillig wereldwijd
Vrijwillig wereldwijd zet zich in voor kleinschalige ontwikkelingsorganisaties in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Naast regulier vrijwilligerswerk biedt vrijwillig wereldwijd ook bijzondere reizen en jongerenreizen. Tijdens deze reizen zal één bepaald land bezocht worden en zal een rondreis gedaan worden langst mooie bezienswaardigheden en interessante projecten.

Vacature
Wij van Vrijwillig Wereldwijd zoeken  enthousiaste begeleiders voor de jongerenreizen die wij aanbieden. Wij zoeken een begeleider die bij onze doelgroep past en een passie heeft voor reizen en vrijwilligerswerk. Reisleider zijn bij Vrijwillig Wereldwijd zal een ervaring zijn die je niet snel zal vergeten en waar je met plezier op terug zal kijken. Reis leiden doe je vooral omdat je het leuk vind om jongeren een geweldige ervaring te geven door met enthousiasme de jongeren te begeleiden gedurende de reis. Je zal dag en nacht klaar moeten staan om deze jongeren te helpen met eventuele problemen, maar dit zou voor jouw een uitdaging moeten zijn!

Tijdens de reis begeleid je een gezellige groep jongeren van tussen de 14 en 19 jaar gedurende een avontuurlijke reis door het land. Er zijn diverse jongerenreizen en je kan eventueel een keuze maken voor een favoriete bestemming. Wij bieden op dit moment reizen naar:

Tanzania en Zanzibar
Ghana
– Zanzibar
Vietnam

Wij zijn op dit moment druk bezig met het uitbreiden van dit aanbod en er zouden dus meer reizen bij kunnen komen.

Functie
Als reisbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de jongeren gedurende een rondreis door een bepaald land. Ook zal tijdens de reis een lokaal contactpersoon jouw ondersteunen met de begeleiding van de groep.

Jouw taken zullen bestaan uit onder andere: inchecken, financiën bijhouden, zorgen dat de jongeren zich veilig voelen, zorgen voor een gezellige sfeer en natuurlijk zorgen voor een fantastische tijd!

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste en communicatief vaardige begeleider die het leuk vind om de uitdaging aan te gaan om een jongerenreis te begeleiden. Natuurlijk zijn er een aantal punten waar jij als begeleider aan moet voldoen, dit zijn de volgende punten:

– Minimaal 25 jaar
– EHBO is een pre
– Reiservaring in Afrika of Azië
– Bekend in het omgaan met primitieve omstandigheden
– Goed zijn in improviseren en organiseren
– HBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij
Wij bieden een leuke en uitdagende taak als reisbegeleider voor een jongerenreis op een mooie bestemming. We willen graag op voorhand melden dat dit geen vaste baan is, het is een mooie vrijwilligersfunctie. Je zal geen onkostenvergoeding ontvangen maar jouw reiskosten, verblijfskosten, maaltijden en excursies zullen vergoed worden. Daarnaast zullen wij ook het visum voor jouw verzorgen. Het is dus een mooie gratis reis.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd in deze geweldige functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar

info@vrijwilligwereldwijd.nl
Voor meer informatie is het mogelijk om te bellen naar: 06-24384636