Spaans leren in Guatemala

Als je nog niet over (voldoende) kennis beschikt van de Spaanse taal is het mogelijk om deze ter plaatse bij te spijkeren of juist vanaf nul te beginnen. Je leert Spaans het beste spreken door je in een Spaanstalig land onder te dompelen in de cultuur en het leven van de locals. De lessen kunnen je goed op weg helpen om je verstaanbaar te maken bij je gastgezin, op de projecten en daarbuiten. In Guatemala kun je ervoor kiezen om les te krijgen van een privédocent of om al in Nederland te beginnen met online lessen.

Privédocent

Lessen krijgen van een privédocent is een geweldige en dynamische manier om Spaans te leren. Je leert van een professionele docent die de benodigde materialen en ervaring op zake heeft om jou op weg te helpen. De setting is informeel zodat jij je op je gemak voelt. Het grote voordeel van een privéleraar is dat de lessen niet alleen aan jouw tijdschema worden aangepast maar ook aan jouw behoeften. Heb je bijvoorbeeld meer hulp nodig bij grammatica of wil je juist veel spreekvaardigheden opdoen, dan kan de docent daar op ingaan zodat je sneller leert. Daarnaast zal de docent je mee op stap nemen door de stad zodat je niet alleen taalwijzer wordt maar ook veel van de cultuur zal leren!

Locatie: Quetzaltenango

Kosten: €8,- per uur (ongeveer)

 

Online lessen

Het leuke is dat je al in Nederland kunt beginnen met online lessen. Dit kan ook als je geen vrijwilligerswerk gaat doen maar gewoon de Spaanse taal wil leren. Ga je wel vrijwilligerswerk doen is het goed om te weten dat dit de zelfde leraren zijn als je straks hebt in Guatemala. Mocht je daar nog een aantal privé lessen nodig hebben.

De kosten zijn:

  • 5 lessen 70 euro
  • 10 lessen 130 euro
  • 25 lessen 285 euro
  • 50 lessen 500 euro