Stagiair(e) Informatica

Plaats: Dordrecht

Studie achtergrond: HBO- of Universitaire opleiding

Vrijwillig Wereldwijd

Vrijwillig Wereldwijd zet zich in voor kleinschalige ontwikkelingsorganisaties in Afrika, Azië en Zuid Amerika. Vrijwillig Wereldwijd steunt deze organisaties niet alleen financieel, maar ook met vrijwilligers.

We zijn een klein enthousiast team dat jou goed kan gebruiken om ons team te versterken. Doordat wij een klein team zijn krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid wat zeker een uitdaging is maar wat je wel moet aankunnen. Ons team in Nederland bestaat uit 2 vaste medewerkers en 4 vrijwilligers, die regelmatig op ons kantoor te vinden zijn.

Functie

Als stagiair ben je vooral verantwoordelijk voor de optimalisatie van onze website. Denk hier b.v. aan SEO. We vinden het belangrijk dat veel mensen ons weten te vinden en onze visie kennen. Wij willen namelijk zoveel mogelijk mensen deze prachtige ervaring laten beleven zodat er meer begrip komt voor elkaars cultuur. Op deze manier worden er heel veel projecten ondersteund en worden er prachtige resultaten geboekt. Natuurlijk zijn wij hier veel mee bezig maar dit kan met jouw hulp natuurlijk nog beter.

Als Stagiaire help je mee met het optimaliseren van de website en denk je mee over ICT-systemen zodat deze mee kunnen groeien met de organisatie. Veder is er veel ruimte voor eigen ideeën.

Wie zoeken wij

Je bent op dit moment bezig met een HBO- of universitaire opleiding en je wil graag ervaring op doen in de praktijk.

Je bent een enthousiaste student met goede communicatieve vaardigheden. Verder heb je een aanpak mentaliteit en hebt geen moeite met hard werken. En je bent iemand die zijn of haar talenten wil gebruiken om een verschil te maken!

Deze stage kan als meeloopstage en als onderzoeksstage worden ingevuld.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke, uitdagende stageplaats in een klein en enthousiast team. Naast de communicatieve werkzaamheden, is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.

Vrijwillig Wereldwijd betaalt geen stagevergoeding. Reiskosten buiten woon-werkverkeer worden vergoed op basis van het openbaar vervoer.

Interesse?

Wil jij graag stage lopen bij Vrijwillig Wereldwijd. Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@vrijwilligwereldwijd.nl

Voor meer informatie kun je ook bellen naar 078-6311681