Stagiair(e) Toerisme / Leisuremanagement

Plaats: Dordrecht

Studie achtergrond: HBO- of Universitaire opleiding

Vrijwillig Wereldwijd

Vrijwillig Wereldwijd zet zich in voor kleinschalige ontwikkelingsorganisaties in Afrika, Azië en Zuid Amerika. Vrijwillig Wereldwijd steunt deze organisaties niet alleen financieel, maar ook met vrijwilligers.

We zijn een klein enthousiast team dat jou goed kan gebruiken om ons team te versterken. Doordat wij een klein team zijn, krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid wat zeker een uitdaging is maar wat je wel moet aankunnen. Ons team in Nederland bestaat uit 2 vaste medewerkers en 4 vrijwilligers, die regelmatig op ons kantoor te vinden zijn.

Functie

Als stagiair ben je mede verantwoordelijk voor het werven, voorbereiden en begeleiden van vrijwilligers op hun verblijf bij onze partners in het buitenland, verder voor het organiseren van infodagen, beurzen. Nieuwe ideeën verzinnen en het onderhouden van de contacten. etc.

Wie zoeken wij

Je bent op dit moment bezig met een HBO- of universitaire opleiding en je wil graag ervaring op doen in de praktijk.

Je bent een enthousiaste student met goede communicatieve vaardigheden. Verder heb je een aanpak mentaliteit en hebt geen moeite met hard werken. En je bent iemand die zijn of haar talenten wil gebruiken om een verschil te maken!

Deze stage kan als meeloop stage en als onderzoeksstage worden ingevuld.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke, uitdagende stageplaats in een klein en enthousiast team. Naast de communicatieve werkzaamheden, is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.

Vrijwillig Wereldwijd betaalt geen stagevergoeding. Reiskosten buiten woon-werkverkeer worden vergoed op basis van het openbaar vervoer.

Interesse?

Wil jij graag stage lopen bij Vrijwillig Wereldwijd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@vrijwilligwereldwijd

Voor meer informatie kun je ook bellen naar 078-6311681