Jessie in Ghana Medisch project

Heel langzaam drong het tot me door hoe onwijs creatief het ziekenhuispersoneel hier was. Het voelde echt alsof ik ook iets toegevoegd had en dat was super tof.  Ik heb een onwijs toffe tijd gehad en ga ik iedereen en alles enorm missen. more ..

Jessie in Ghana Medisch projectLees hier haar ervaring
Agnetha studie geneeskunde

Voor mij was het vrijwilligerswerk en het rondreizen in Ghana een prachtige ervaring en ik zou het zeker aanraden aan anderen om te gaan doen. more ..

Agnetha studie geneeskundeLees hier haar ervaring
Jenice bevallingskamer Ghana

Het is goed om te zien hoe goed wij het hier hebben, als je terug komt waardeer je veel meer. Ook voor je persoonlijk vlak is het goed om een keer een zelfstandige reis te maken en daar te werken. more ..

Jenice bevallingskamer GhanaLees hier haar ervaring
Mirte in Ghana

Het land van de mooie bomen, lachende mensen, dansende mensen, van de waterzakjes. Je moet het meemaken om de echte cultuur te voelen, het is geweldig! more ..

Caroline Robberechts vrijwilliger Ghana

Door in Afrika gewerkt te hebben, besef ik nu eens zo hard hoe druk wij ons in Europa soms maken om pietluttigheden. Wij mogen oprecht dankbaar zijn voor alles wat we zomaar in onze schoot geworpen krijgen. more ..

Caroline Robberechts vrijwilliger GhanaLees hier haar ervaring
Sofie vrijwilliger Ghana

De begeleiding en ondersteuning die zij je bieden in Ghana én in Nederland, geeft je een gevoel van veiligheid, zekerheid, vertrouwen en warmte! more ..

Sofie vrijwilliger GhanaLees hier haar ervaring
Esmée Cruiming	jongerenreis Ghana

Ga mee met de jongerenreis van Vrijwillig Wereldwijd, het is de beste reis van m’n leven geweest; goed georganiseerd, lekker relaxt en ze laten je de mooiste plekken van Ghana zien. more ..

Esmée Cruiming jongerenreis GhanaLees hier haar ervaring
Boudewijn bouwproject in Ghana

Ik wilde reizen, een andere cultuur meemaken, meer van de wereld zien maar wel iets te doen hebben en mogelijk nog iets toevoegen. Ook voor mijn cv moest het een toevoeging zijn en natuurlijk is vrijwilligerswerk dat. more ..

Boudewijn bouwproject in GhanaLees hier zijn ervaring
Lysanne vrijwilliger Ghana

Vrijwilligerswerk heeft mijn leven echt veranderd! In positieve zin natuurlijk ;) Afrika heeft mij verandert. Echt geweldig more ..

Lysanne vrijwilliger GhanaLees hier haar ervaring