Voorbereidingen vrijwilligerswerk Albanië

Waar begin je mee als je via Vrijwillig Wereldwijd naar Albanië wilt:

  • Nadat je de website hebt bekeken en enthousiast bent geworden of gewoon nog wat meer vragen hebt, is het goed om een vrijblijvende afspraak in te plannen in de agenda van Vrijwillig Wereldwijd. Een afspraak kan plaats vinden bij ons op kantoor of via skype. We kunnen dan samen alle mogelijkheden bespreken en jou een goed beeld geven aan de hand van een presentatie.
  • Als het gesprek aan twee kanten positief verlopen is, kun jij je inschrijven via de website. Op het moment dat je het formulier ingevuld hebt, gaan wij op kantoor bekijken of er in de door jou aangevraagde periode nog plek is op het project waar jij graag wilt werken. Als dit allemaal positief is, krijg je alle informatie thuisgestuurd en is je plekje definitief. Bij het contract zit ook een deelname boekje waarin precies staat hoe het verder gaat vanaf het moment dat je officieel ingeschreven bent bij Vrijwillig Wereldwijd. Er zijn best een aantal zaken die je moet gaan regelen en die staan allemaal netjes op een rijtje met uitleg hoe je dat moet doen. Kom je er toch niet helemaal uit kun je altijd even ons kantoor bellen of mailen en helpen wij jou netjes met alle voorbereidingen.

Inentingen

Voor Albanië heb je eventueel inentingen nodig, voor meer advies kun je het Vaccinatiecentrum benaderen. Zij zorgen ervoor dat je een gedegen en volledig reisadvies krijgt. Wij bevelen hen te allen tijde aan. Kijk voor meer informatie op de website https://www.vaccinatiecentrum.nl of bel voor het beste advies naar Hadewijch Heijn de Bruijn, Medisch tropenadviseur, Den Bosch: 073- 6892616 | Wageningen: 0317- 420208 | Nijmegen: 024-6630402. Email: info@vaccinatiecentrum.nl