Ontmoet Vrijwillig Wereldwijd!

Heb je vragen over onze projecten, de mogelijkheden, onze werkwijze of iets anders? Wil je weten wat je van Vrijwillig Wereldwijd mag verwachten als je met ons op pad gaat of wil je ons gewoon ontmoeten en leren kennen? Dan kun je een afspraak maken met één van onze medewerkers via de online agenda. Je kunt ons ontmoeten in Zwijndrecht of via Google Meet.

Persoonlijk gesprek 
Je kunt ons ontmoeten in Willemstad of via Google Meet. Met een groepje van maximaal 3 anderen bespreken we wat er mogelijk is voor jou als vrijwilliger in het buitenland. Omdat de groep klein is, is het gemakkelijker om in te gaan op jouw persoonlijke situatie. Het kan zijn dat je twijfelt tussen projecten of dat je er helemaal niet uitkomt. Of dat je wilt weten wat de mogelijkheden zijn. We kunnen je persoonlijk advies geven zodat je makkelijker een keuze kunt maken. En je leert ons natuurlijk ook een beetje kennen!

Whatsapp
Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon even te bellen voor als je een aantal korte vragen hebt. Hiervoor hoef je geen afspraakmoment online in te plannen. Stuur ons een bericht via Whatsapp met je vragen of laat ons weten dat je graag even wilt bellen.

Lukt het niet om ons te ontmoeten op de beschikbare momenten? Stuur dan even een whatsApp bericht dan plannen we samen een geschikt moment.