Ontmoet Vrijwillig Wereldwijd! 


Heb je vragen over onze projecten, de mogelijkheden, onze werkwijze of iets anders? Wil je weten wat je van Vrijwillig Wereldwijd mag verwachten als je met ons op pad gaat of wil je ons gewoon ontmoeten en leren kennen? Dan kun je een afspraak maken met één van onze medewerkers via de online agenda. Je kunt ons ontmoeten in Zwijndrecht, Utrecht of via Skype.

Informatiedagen in Zwijndrecht of Utrecht
Tijdens de informatiedagen in Utrecht of Zwijndrecht leer je ons goed kennen. We vertellen wie we zijn en waar we voor staan. Je krijgt alles te horen over hoe jouw vrijwilligersreis er bij Vrijwillig Wereldwijd eruit ziet; dus van nu tot aan vertrek, je verblijf ter plaatse en het werken op het project. Waar je zelf aan moet denken en wat Vrijwillig Wereldwijd voor je regelt. Wat je van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten. Na en tijdens de presentatie is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

Skype
Lukt het niet om bij een bijeenkomst aanwezig te zijn? Of heb je alleen een aantal vragen? Dan is een gesprek via Skype misschien iets voor jou. Samen met anderen (maximaal 4) kun je al je vragen aan één van onze medewerkers stellen. Omdat de groep klein is, is het gemakkelijker om in te gaan op jouw persoonlijke situatie. Het kan zijn dat je twijfelt tussen projecten of dat je er helemaal niet uitkomt. Of dat je wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Via Skype kunnen we je persoonlijk advies geven zodat je makkelijker een keuze kunt maken. En je leert ons natuurlijk ook een beetje kennen!


Whatsapp
Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon even te bellen voor als je een aantal korte vragen hebt. Hiervoor hoef je geen afspraakmoment online in te plannen. Stuur ons een bericht via Whatsapp met je vragen of laat ons weten dat je graag even wilt bellen. 

Jongerenreizen
Ben je geïnteresseerd in onze jongerenreizen en wil je graag meer weten? Of wil je iemand spreken om de verschillen tussen de reizen door te nemen zodat je makkelijker kan kiezen? We kunnen het ons heel goed voorstellen dat het fijn is om iemand te spreken van het team om jouw vragen te bespreken. Daarnaast is het gewoon fijn om even een gezicht te zien! Een afspraak maken kan via de online agenda. We kunnen spreken via Skype of op ons kantoor in Zwijndrecht. Zit er geen geschikte datum tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op en we plannen samen een afspraak in.

Lukt het niet om ons te ontmoeten op de beschikbare momenten? Neem dan even contact met ons op en dan plannen we samen een geschikt moment.