Banko: The Ashanti Experience (5 dagen / 4 nachten)

Je onderdompelen in de rijke Ashanti cultuur en daarnaast de verborgen schatten binnen dit gedeelte van Ghana ontdekken, dan is dit de trip voor jou! De natuurlijke splendeur vliegt op je af in dit gebied. Bovendien maak je dus kennis met de lokale bevolking in het traditionele Ashanti dorp Banko en ga je zelfs met hen koken tijdens de “Traditional cooking class”. Je verblijft hier bij de Moon and Star Guesthouse en tevens verzorgen zij deze exceptionele ervaring. Voor de Nederlandse eigenaresse Patricia ligt de focus op duurzaam toerisme, daar waar zij enkel werkt met lokale gidsen, over solar energie beschikt en er veel aandacht is voor hun impact als organisatie.
Gedurende je dagen daar ga je een heilige berg beklimmen, bezoek je de zogeheten ‘craft villages’, ga je naar de watervallen en de jungle van Bomfobiri en neem je zoals eerder vermeld deel aan de “Traditional cooking class”. Eveneens zal er gepicknickt worden bij een waterval en wordt er afgesloten met een heerlijke BBQ bij het kampvuur. Een fabelachtige trip, mogen we dus wel stellen.

Bij de prijs inbegrepen

  • Vier overnachtingen.
  • Alle maaltijden (ook de picknick, kookles en BBQ) en drinkwater.
  • Al het vervoer.
  • Entreegelden en de gids.

***Overigens zijn alle trips die wij zullen aanbieden onder begeleiding van ons contactpersoon Sylvester. Hij regelt alles qua vervoer, verblijf etcetera, zodat jij ongestoord en volop van je uitstapje kunt genieten! ***

  • Niet bij de prijs inbegrepen:- Drinken naast water; frisdrank (4 cedi / € 0,70,-), ijsthee (3,50 cedi / € 0,60,-) en filterkoffie (4,50 cedi / € 0,80,-).

Ontdek authentiek Afrika en kom naar Ghana met Vrijwillig Wereldwijd!


Korting bij 2 personen: € 14,- pp
Korting bij 3 personen: € 19,- pp
Korting bij 4 personen: € 21,- pp