Bolgatanga (3 dagen / 2 nachten)

Bolgatanga (betekent “Steen-stad”) is de hoofdstad van de Ghanese Upper East Region, de meest noordoostelijke provincie van het land. Rondom deze stad en in de regio is het nodige te zien en te doen en daarom mogen we dit uitstapje dus ook gerust ‘action-packed’ noemen! Gedurende deze drie dagen zul je de Paga Crocodile Pond bezoeken, een heilige vijver die wordt bewoond door de West-Afrikaanse krokodillen, ga je naar het Pikworo Slavenkamp in Paga Nania, doe je een vliegensvlugge ‘border crossing’ naar Burkina Faso (en weer terug uiteraard), beklim je de Tongo Hills om het heiligdom te bezichtigen, breng je een bezoek aan het dorpje Sirigu om aldaar de gepreserveerde kunst en cultuur te aanschouwen en bewonderen én kun je zelf nog even rondneuzen op de Bolgatanga Craft Market. Kortom: een zeer veelzijdige trip waar je volledig aan je trekken kunt komen!

Bij de prijs inbegrepen:

  • Vervoer naar Bolgatanga en terug naar Tamale, plus al het lokale vervoer om de diverse bezienswaardigheden te bezoeken.
  • Alle entreebewijzen.
  • Twee overnachtingen.

Niet bij de prijs inbegrepen:

– Eten en drinken; reken hiervoor zo’n 180 tot 200 cedi / € 32-36,- voor de gehele trip.
– Additionele activiteiten zoals workshops pottenbakken, vlechtwerk en traditionele kunst; reken hiervoor zo’n 20 tot 30 cedi / € 3,50-5,- per uur en per (individuele) activiteit.

Korting bij 2 personen: € 36,- pp.
Korting bij 3 personen: € 48,- pp.
Korting bij 4 personen: € 54,- pp.