Algemene omschrijving van de opdracht:

Vooral video is een communicatiemiddel wat onze doelgroep erg aanspreekt. We willen constant de toekomstige vrijwilliger/stagiaire goed informeren: wat doen wij? Hoe gaat het in zijn werk? Wat kun je verwachten? Omdat beeld meer zegt dan woorden, proberen wij onze projecten zo goed mogelijk in beeld te brengen door middel van video. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Promotiefilm:
Voor de projecten is het belangrijk dat er een constante stroom van vrijwilligers is. Een promotiefilm kan hier natuurlijk een positieve bijdrage aan leveren.

Informatiefilm:
Voor de vrijwilligers die zich hebben ingeschreven is er een deelnamedag. We laten voor een aantal landen een informatiefilm zien. En dat werkt heel erg goed. In deze film zie je hoe je geholpen wordt op het moment dat je aankomt op het vliegveld, een indruk van de introductiedagen, een indruk van je verblijf, het straatbeeld en het werk op de projecten.

Interviews met de contactpersonen en vrijwilligers:
We willen op de website wat meer informatie gaan geven over de contactpersonen. Het is leuk om hier een interview voor te maken en af te nemen. Deze zullen we dan ook gebruiken als format voor de andere contactpersonen. Ook is het leuk om een leuk interview af te nemen bij vrijwilligers zodat toekomstige vrijwilligers een beeld krijgen van een ervaringsdeskundige.