• Het werk : Er is een bevalling's afdeling, een kinder afdeling, een ziekenzaal, een psychiatrie kliniek,een eigen apotheek, een operatie zaal en afdeling, een mortuarium, en een verpleegafdeling. Er is moeder en kind care, en gezinsplanning, psychiatrie etc.
  • Welke periode : Het gehele jaar
  • Bijzonderheden : relevant diploma verplicht

Central Hospital:

Het Central ziekenhuis is groter dan het West Hospital en heeft ook eigen laboratoria, er zijn vele afdelingen, waar goed gewerkt wordt, maar waar een chronisch tekort is aan medewerkers. Er is een bevalling’s afdeling, een kinder afdeling, een ziekenzaal, een psychiatrie kliniek,een eigen apotheek, een operatie zaal en afdeling, een mortuarium, en een verpleegafdeling. Er is moeder en kind care, en gezinsplanning, psychiatrie etc.
Spoedeisende hulp, en zo meer. Geef zelf even aan waar je voor gediplomeerd bent, en we kijken waar je het best geplaatst kan worden.

Werk:
Hangt van je eigen diploma`s en studie af. Alles is hier nodig, artsen, verpleging en verloskundigen.
Er kan zelfs, mocht je arts zijn, een eigen spreekkamer voor je worden geregeld. Ziekenhuis werkt onder goedkeuring van de Ghanian Health Care, ( ongeveer het zelfde als Nederlandse gezondheidszorg).
We hebben ruim van te voren je diploma`s nodig om aanmelding aan te vragen.

Collega`s:
Alle andere medewerkers van het ziekenhuis. Er kunnen meerdere vrijwilligers op dit project.

Ziekenhuis heeft ook graag stagiaires. Je moet er voor de éérste dagen, een eigen wit uniform meenemen.