Vrijwilligerswerk in Griekenland

Griekenland

Als je op zoek bent naar een unieke vrijwilligerservaring in een land met een rijke oude geschiedenis, adembenemende landschappen en warme gastvrijheid, dan is ons vrijwilligersprogramma in Griekenland de perfecte keuze voor jou.

Over Griekenland

Griekenland, de bakermat van de westerse beschaving, staat bekend om zijn majestueuze ruïnes, zoals het Parthenon, kristalheldere wateren en pittoreske dorpjes. Van de historische straten van Athene tot de zonovergoten eilanden en de indrukwekkende kustlijnen, Griekenland biedt een onvergetelijke mix van cultuur, avontuur en natuurlijke schoonheid.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's in Griekenland bieden vrijwilligers de kans om deel te nemen aan twee belangrijke natuurbehoud projecten namelijk het Zee en Kust Behoud Natuur Project en het Zee Schildpadden Conservation Project. Zie de projecten voor meer informatie. 

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Griekenland is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap en het milieu.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma in Griekenland? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onvergetelijke ervaringen creëren!

Griekenland

Video

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page