Vrijwilligerswerk in het buitenland

De start van jouw avontuurlijke reis vol impact?

Vrijwillig Wereldwijd neemt je mee op reis! Een avontuurlijke reis waarbij je positieve impact kunt maken, jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe culturen leert kennen, dit samen met een leuke groep leeftijdsgenoten die wel eens vrienden voor het leven kunnen worden.

In de weekenden organiseren we mooie tripjes zodat je nog meer van het land en de cultuur gaat leren kennen. Onze vrijwilligers zijn de helden van onze community! Helden die geloven dat we met positieve energie een impact op de wereld kunnen maken, zodat de wereld er elke dag een beetje mooier uitziet.

Bij Vrijwillig Wereldwijd begrijpen wij dat je misschien nog met vragen zit. Hoe moet ik dit organiseren? Er zijn zoveel aanbieders, waarom zou ik met jullie meegaan? Is het veilig? Ben ik alleen? Zit ik wel met leeftijdsgenoten? Welk project past het best bij mij?

Het goede nieuws! Wij gaan je helpen met al je vragen! We ondersteunen onze vrijwilligers voor vertrek, tijdens het vrijwilligerswerk en als ze terugkomen. Vrijwillig Wereldwijd is meer dan een vrijwilligersorganisatie, het is de community voor mensen die impact willen maken. Mensen of "helden" zoals jij! Wij gaan ervoor zorgen dat jouw reis een groot succes wordt!

Video

 • Manoe vrijwilliger in Sumatra met de kinderen
  Manou

  We werden hartelijk ontvangen en alles was in orde wanneer we toekwamen!

 • Boré vrijwilliger Sumatra Orang Oetang project Bore
  Boré

  Wat een leuke, gezellige sfeer hangt daar zeg! En geloof me, orangutans zien verveeld nooit!

 • Thijs Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Thijs

  Ik heb het onwijs naar m’n zin hier en ik kan het iedereen zeker aanraden om naar Tanzania te gaan. Het land is zo anders dan Nederland en dmv de projecten kun je iets aan de mensen hier leren en leer je ook van de mensen hier.

 • Jordi Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Jordy

  Kortom, als je jezelf open stelt voor nieuwe mensen en een nieuwe cultuur, en als je ‘open-minded’ dit avontuur aan gaat dan ga je gegarandeerd een top tijd tegemoet 😊.

 • Frits In Tanzania Vrijwilligerswerk profiel foto
  Frits

  Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te komen. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad, En ook kon ik heel goed opschieten met het contactpersoon Bovan. 

Some Keywords
#Avontuur
#MaakVerschil
#OntdekEenNieuweCultuur
#MaakVriendenVoorHetLeven
#DeTijdVanJeLeven

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page