Het bijzondere Ghana

Vrijwilligerswerk in Ghana

Verken het avontuur in Ghana met Vrijwillig Wereldwijd, waar we al meer dan 20 jaar positieve veranderingen teweegbrengen. Op dit moment genieten 500 kids van de Kidz Active school, waardoor zij toegang hebben tot onderwijs zonder lange reizen. We hebben medische posten en crèches gebouwd, terwijl onze vrijwilligers helpen met schoolwerk en vrouwen ondersteunen bij het opzetten van bedrijfjes met microkredieten.

Vrijwilligerswerk in Ghana vraagt enige planning, maar Vrijwillig Wereldwijd neemt het meeste hiervan op zich. Wij regelen jouw plaatsing, verblijf en begeleiding. In Ghana staan twee lokale buddies voor je klaar, 24/7 beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Zij regelen ook vliegveldvervoer en helpen bij het plannen van weekenduitstapjes.

Vrijwilligerswerk in Ghana mooie foto's

Kies zelf hoe je wilt verblijven: in een gastgezin voor een diepe culturele onderdompeling. Kies tussen modern comfort of traditionele omstandigheden. Een combinatie is ook mogelijk. Vrijwilligerswerk kan al vanaf 2 weken. 

Benieuwd? Maak kosteloos een afspraak met ons om al je vragen te beantwoorden. Je zit nergens aan vast, dus voel je vrij om je in te schrijven als alles duidelijk is.

Ghana

Video

 • Mirte vrijwilliger in Ghana mooie foto met kind
  Mirte vrijwilliger in Ghana

  Het land van de mooie bomen, lachende mensen, dansende mensen, van de waterzakjes. Je moet het meemaken om de echte cultuur te voelen, het is geweldig!

 • Jenice vrijwilliger Ghana profiel foto
  Jenice

  Het is goed om te zien hoe goed wij het hier hebben, als je terug komt waardeer je veel meer. Ook voor je persoonlijk vlak is het goed om een keer een zelfstandige reis te maken en daar te werken.

 • Sofie vrijwilliger Ghana profiel foto
  Sofie vrijwilliger Ghana

  De begeleiding en ondersteuning die zij je bieden in Ghana én in Nederland, geeft je een gevoel van veiligheid, zekerheid, vertrouwen en warmte!

 • Agnetha medische vrijwilliger in Ghana profiel foto
  Agnetha vrijwilliger in Ghana

  Voor mij was het vrijwilligerswerk en het rondreizen in Ghana een prachtige ervaring en ik zou het zeker aanraden aan anderen om te gaan doen.

 • Caroline vrijwilliger in Ghana met kind voor de klas
  Caroline vrijwilliger Ghana

  Door in Afrika gewerkt te hebben, besef ik nu eens zo hard hoe druk wij ons in Europa soms maken om pietluttigheden. Wij mogen oprecht dankbaar zijn voor alles wat we zomaar in onze schoot geworpen krijgen.

 • Boudewijn vrijwilliger in Ghana profiel foto
  Boudewijn

  Ik wilde reizen, een andere cultuur meemaken, meer van de wereld zien maar wel iets te doen hebben en mogelijk nog iets toevoegen. Ook voor mijn cv moest het een toevoeging zijn en natuurlijk is vrijwilligerswerk dat.

#ZelfOntwikkeling
#Vriendelijke mensen
#Avontuur
#OntdekEenNieuweCultuur
#Afrika
#ImpactGhana

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page