Het prachtige Nepal

Nepal

Welkom bij Vrijwillig Wereldwijd! Als je op zoek bent naar een unieke vrijwilligerservaring te midden van adembenemende bergen, eeuwenoude culturen en warme gastvrijheid, dan is ons vrijwilligersprogramma in Nepal de perfecte kans voor jou.

Over Nepal

Nepal, het land van de Himalaya, staat bekend om zijn indrukwekkende berglandschappen, spirituele rijkdom en vriendelijke bevolking. Van de majestueuze pieken van de Himalaya tot de kleurrijke tempels van Kathmandu, Nepal biedt een betoverende mix van avontuur, cultuur en natuurlijke schoonheid.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd geloven we in het creëren van positieve verandering. Onze programma's in Nepal bieden vrijwilligers de kans om deel te nemen aan diverse projecten, waaronder onderwijs, gemeenschapsontwikkeling, gezondheidszorg en natuurbescherming. Of je nu Engelse les wilt geven aan lokale kinderen, meewerkt aan duurzame ontwikkelingsprojecten of medische zorg verleent aan afgelegen gemeenschappen, wij hebben een programma dat bij jouw interesses en vaardigheden past.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Nepal is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Nieuwsgierig geworden? Plan nu jouw vrijblijvende afspraak online en ontdek hoe jij het verschil kunt maken in Nepal! 

Nepal

Video

 • Emma vrijwilliger in Nepal met olifant
  Emma vrijwilliger in Nepal

  Vrijwillig wereldwijd is een relatief goedkope, eerlijke organisatie met mensen die je oprecht willen helpen. Bovendien zijn volgens mij alle projecten geweldig, dus doen!

 • Mooi uitzicht
  Judith in Nepal

  Word vandaag nog vrijwilliger en laat je hart veroveren door de magie van Nepal zoals mijn hart ook is veroverd 🇳🇵

 • Akkelien vrijwilliger in Nepal aan het werk
  Akkelien

  De organisatie Vrijwillig Wereldwijd is erg behulpzaam, goed bereikbaar en proberen zo snel mogelijk al je vragen te beantwoorden. Hetzelfde geldt voor de contactpersoon in Nepal. 

Waarom Nepal
#Natuur
#Avontuur
#Cultuur
#ImpactNepal
#MaakVerschil
#MaakVriendenVoorHetLeven

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page