Het veelzijdige Tanzania

Vrijwilligerswerk in Tanzania

Ontdek Tanzania: Jouw Avontuur Awaits! 🌍🌟

Zin in een onvergetelijk avontuur? Dive into Vrijwillig Wereldwijd's projecten in het adembenemende Iringa district in Tanzania! 🇹🇿 Samen met lokale gemeenschappen, van het schilderachtige Ilula tot bruisend Iringa, kun jij een verschil maken.

Kies jouw Passie: Van meubels maken tot sportevenementen organiseren, kleuterschoolonderwijs tot gezondheidsvoorlichting - er is een perfect project voor elke passie en interesse!

Ontdek de Schoonheid van Tanzania: Tanzania, met zijn 49,25 miljoen inwoners, verwelkomt je met open armen. Van de majestueuze Big-5 safaritochten tot het ervaren van de diverse culturen van verschillende stammen - dit is jouw kans om het hart van Afrika te voelen.

Help een Handje: Armoede is een uitdaging in Tanzania, en wij zoeken enthousiaste vrijwilligers tussen 17 en 25 jaar oud die willen bijdragen aan een betere wereld. Jouw inzet verandert levens en biedt onvergetelijke ervaringen.

Een Thuis Ver van Huis: Verblijf in gezellige vrijwilligershuisjes in Ilula, met voorzieningen zoals een westers toilet, douche en muggennet. Ervaar de lokale cultuur door samen te eten en ontmoet inspirerende mensen die net zo gepassioneerd zijn als jij.

Begeleiding die Telt: Onze lokale contactpersoon staat klaar om je te ondersteunen tijdens je hele vrijwilligersperiode. Van ophaalservice op het vliegveld tot het plannen van weekenduitstapjes, zij zorgen ervoor dat je het beste van Tanzania ontdekt.

lula vs. Iringa: Voor degenen die rust verkiezen, biedt Ilula een serene omgeving, terwijl Iringa de stadse drukte omarmt. Kies wat bij jou past en maak deel uit van een onvergetelijk vrijwilligersavontuur!

Nieuwsgierig geworden? Plan nu jouw vrijblijvende afspraak online en ontdek hoe jij het verschil kunt maken in Tanzania! 

Tanzania

Video

 • Jordi Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Jordy

  Kortom, als je jezelf open stelt voor nieuwe mensen en een nieuwe cultuur, en als je ‘open-minded’ dit avontuur aan gaat dan ga je gegarandeerd een top tijd tegemoet 😊.

 • Dahnée, Lauren en Michelle profiel foto
  Dahnée, Lauren en Michelle

  Hii! Wij zijn Dahnée, Lauren en Michelle.

  Wij hebben ons eigen project opgezet in Tanzania. Vanuit school zijn wij 6 weken naar het prachtige Tanzania gegaan om ons te laten inspireren door de prachtige cultuur. Dit hebben wij gedaan door het geven en nemen van danslessen. 

 • Thijs Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Thijs

  Ik heb het onwijs naar m’n zin hier en ik kan het iedereen zeker aanraden om naar Tanzania te gaan. Het land is zo anders dan Nederland en dmv de projecten kun je iets aan de mensen hier leren en leer je ook van de mensen hier.

 • Frits In Tanzania Vrijwilligerswerk profiel foto
  Frits

  Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te komen. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad, En ook kon ik heel goed opschieten met het contactpersoon Bovan. 

#Avontuur
#NieuweCultuur
#MaakVriendenVoorHetLeven
#MooieNatuur
#ImpactTanzania
#Vrijwilligerswerk

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page