Onderwijs project in Iringa

Kort overzicht

Tanzania
Engels
vanaf 1 week
17+
Vrijwilligershuis
Elke eerste en derde donderdag van de maand
Geschikt als stage
Ophaalservice
227,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Onderwijs is de sleutel tot kansen en groei. Als jonge vrijwilliger kun jij het verschil maken door je tijd en kennis te delen. Door anderen te helpen leren, bouw je aan zelfvertrouwen, empower je gemeenschappen, en leg je de basis voor een betere toekomst. Het is niet alleen een kans om anderen te onderwijzen, maar ook om vriendschappen te sluiten, culturen te delen, en samen te werken aan een wereld waarin onderwijs de weg opent naar succes voor iedereen. Doe mee en maak deel uit van een positieve beweging voor verandering!

In Iringa werken wij samen met verschillende basisscholen en kleuterscholen. Wil je graag onderwijs geven in Iringa hoef je niet van te voren te kiezen voor een doelgroep of school. Je krijgt een rondleiding op verschillende scholen zodat je een goed gevoel krijgt welke school en doelgroep goed bij je past. 

In Iringa zitten vooral vrijwilligers tussen de 17 en 26 jaar. Val je niet tussen deze doelgroep dan passen de onderwijs projecten van Ilula waarschijnlijk beter. Hier zijn de vrijwilligers vaak wat ouder. 

Werkzaamheden

Je kunt meedraaien met een leraar en hun activiteiten, lesmethoden, lesplannen en doelen voor de studenten observeren. Je helpt de kinderen natuurlijk verschillende onderwerpen, variërend van wetenschap en wiskunde tot Engels en muziek. Tijdens de pauze eet en speel je buiten met de kinderen. Je helpt ook met de dagelijkse activiteiten van de school.

Voorbeeld van een werkdag

Op een gemiddelde dag zul je ’s ochtends op school  komen en de docent een dag lang helpen. Je leidt b.v het ochtendgebed, lessen, creatieve activiteiten, externe activiteiten en toetsen. De schooldag duurt tot het begin van de middag, zodat je na schooltijd genoeg tijd hebt om iets van de stad te gaan bekijken of om deel te nemen aan een ander project.

 • Vrijwilligerswerk Tanzania met kind op arm
  Qinn en Marthe

  Doordat het zo leuk was op het project en met de andere vrijwilligers hebben we zelfs een weekje verlengd. Als je twijfelt om te gaan zouden we het je zeker aanraden!!! 

 • Frits In Tanzania Vrijwilligerswerk profiel foto
  Frits

  Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te komen. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad, En ook kon ik heel goed opschieten met het contactpersoon Bovan. 

 • Jordi Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Jordy

  Kortom, als je jezelf open stelt voor nieuwe mensen en een nieuwe cultuur, en als je ‘open-minded’ dit avontuur aan gaat dan ga je gegarandeerd een top tijd tegemoet 😊.

 • Dahnée, Lauren en Michelle profiel foto
  Dahnée, Lauren en Michelle

  Hii! Wij zijn Dahnée, Lauren en Michelle.

  Wij hebben ons eigen project opgezet in Tanzania. Vanuit school zijn wij 6 weken naar het prachtige Tanzania gegaan om ons te laten inspireren door de prachtige cultuur. Dit hebben wij gedaan door het geven en nemen van danslessen. 

 • Thijs Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Thijs

  Ik heb het onwijs naar m’n zin hier en ik kan het iedereen zeker aanraden om naar Tanzania te gaan. Het land is zo anders dan Nederland en dmv de projecten kun je iets aan de mensen hier leren en leer je ook van de mensen hier.

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#EnthousiasteKids
#MaakVriendenVoorHetLeven
#ImpactTanzania

Extra informatie

Locatie van het project

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page