Het mooie Zuid Afrika

Zuid Afrika

Welkom bij Vrijwillig Wereldwijd! Ben je op zoek naar een opwindende vrijwilligerservaring waarbij je een verschil kunt maken in een van de meest diverse en adembenemende landen ter wereld? Overweeg dan om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma in Zuid-Afrika.

Over Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend om zijn prachtige landschappen, rijke cultuur en boeiende geschiedenis. Van de majestueuze Tafelberg tot de uitgestrekte savannes van Kruger National Park, Zuid-Afrika biedt een ongeëvenaarde diversiteit aan natuurlijke schoonheid en een kans om ondergedompeld te worden in een levendige en dynamische samenleving.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we gepassioneerd door het stimuleren van positieve verandering. Onze programma's in Zuid-Afrika zijn ontworpen om vrijwilligers de kans te geven om deel te nemen aan projecten die van invloed zijn op de lokale gemeenschappen. Of je nu geïnteresseerd bent in onderwijs, natuurbescherming, gezondheidszorg of gemeenschapsontwikkeling, we bieden diverse mogelijkheden om je vaardigheden te gebruiken en waardevolle ervaringen op te doen.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Zuid-Afrika is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je interesses en vaardigheden past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je hebt de mogelijkheid om nieuwe culturen te ontdekken, vrienden te maken van over de hele wereld en een blijvende impact te hebben op de gemeenschappen die je dient.

Nieuwsgierig geworden? Plan nu jouw vrijblijvende afspraak online en ontdek hoe jij het verschil kunt maken op Zuid-Afrika! 

Zuid Afrika

Video

 • Kim vrijwilliger in Zuid Afrika aan het werk
  Kim vrijwilliger in Zuid Afrika

  Bedankt voor alles want zonder jullie was het niet gelukt!

 • Seppe vrijwilliger in Zuid Afrika profiel foto
  Seppe vrijwilliger in Zuid Afrika

  Ik heb in Ecuador, Peru en Zuid-Afrika gewerkt en alleen maar positieve ervaringen en belevingen gehad. Zowel de projecten, de gastgezinnen, het vrijwilligershuis, alles was top!

 • Ik ben Vrijwillig Wereldwijd erg dankbaar voor de fantastische ervaring en de kansen die ik heb gekregen!

Waarom Zuid Afrika
#Avontuur
#MooieNatuur
#Afrika
#Vrijwilligerswerk
#Trips

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page