Kim geeft zwemles in Zuid Afrika

Hoi Daan en Patricia van Vrijwillig Wereldwijd,

Ik ben net terug van mijn reis naar Zuid-Afrika en ik vond het wel even leuk om nog wat van mij te laten horen. De afgelopen drie maanden waren namelijk fantastisch. De eerste twee weken werd er samen met de begeleiding van het project gekeken naar de opties van de projecten en zo kon ik gelijk bij een groep Nederlandse studenten aansluiten.

Ik heb uiteindelijk twee keer in de week zwemlessen gegeven op een basisschool en daarnaast hebben wij ook een document gemaakt over hoe je zwemles kunt geven zodat dit document over verschillende basisscholen verspreid kan worden. De andere twee dagen heb ik in het speciaal onderwijs sportlessen gegeven aan kinderen met verschillende leeftijden.

Kim doet vrijwilligerswerk in Zuid Afrika

Buiten de projecten heb ik met gezellige groep Belgische en Nederlandse studenten veel leuke dingen kunnen doen. We zijn op verschillende safari's geweest, weekendjes weg naar mooie plekken als Jeffery's Bay en Tsitsikamma (Met de hoogste bungeejump brug van de wereld) en met kers op de taart ook nog een reis van tweeweken richting Kaapstad.

Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika Safari

Ik heb erg veel mogen zien en ervaren in dit mooie land. Vooral het ontspannen sfeertje mis ik al, mensen zijn vriendelijk en altijd in voor een praatje. Dankbaar als de stroom het weer doet na de loadshedding in plaats van het klagen over de twee uur zonder. Ik ben blij met alles wat ik meegemaakt heb en geleerd heb.

Bedankt voor alles want zonder jullie was het niet gelukt!

~ Groetjes Kim ~

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page