Het veelzijdige Tanzania

Thailand

Welkom bij Vrijwillig Wereldwijd! Als je op zoek bent naar een betoverende vrijwilligerservaring in een land vol kleurrijke cultuur, adembenemende natuur en warme gastvrijheid, dan is ons vrijwilligersprogramma in Thailand de perfecte keuze voor jou.

Over Thailand

Thailand, het 'Land van de Glimlach', staat bekend om zijn prachtige tempels, exotische stranden en bruisende steden. Van de bruisende straten van Bangkok tot de afgelegen bergdorpen in het noorden en de idyllische eilanden in het zuiden, Thailand biedt een onvergetelijke mix van avontuur, cultuur en natuurlijke schoonheid.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's in Thailand bieden vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten, zoals onderwijs, gemeenschapsontwikkeling, natuurbescherming en gezondheidszorg. Of je nu Engelse les wilt geven aan lokale kinderen, meewerkt aan milieuprojecten of medische zorg verleent aan achtergestelde gemeenschappen, wij hebben een programma dat aansluit bij jouw interesses en vaardigheden.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Thailand is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma in Thailand? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onvergetelijke ervaringen creëren!

Thailand

Video

 • Naomi vrijwilligerswerk in Thailand met de kinderen
  Naomi

  Als je op zoek bent naar een gevarieerd project waarbij je echt opgenomen word door de locals. Kies dan vooral voor het Social Project in Thailand. Hier zal je zeker geen spijt van krijgen!

 • Irene vrijwilliger Thailand kind op rug
  Irene

  Ik ben 6 maanden solo gaan reizen door Zuid-Oost Azië. Omdat ik het best spannend vond om alleen te gaan besloot ik dat ik eerst 2 maanden vrijwilligerswerk wilde gaan doen.

 • Caroline vrijwilliger Thailand met de kinderen aan het kleuren
  Caroline

  Ik voor het eerst in 52 jaar alleen op reis. Ik begon mijn reis met twee weken vrijwilligerswerk in Thailand. Het was een geweldige ervaring! 

Waarom Thailand
#Avontuur
#ImpactThailand
#Natuur
#CommunityProject

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page