Veelzijdig community project

 • Vrijwilligerswerk Thailand community project mooie foto vrijwilliger met kind uit Thailand
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project in de klas
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project sport en spel
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project vrijwilligers eten met elkaar
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project vrijwilliger met kind
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project vrijwilliger engelse les
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project cultuur
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project kindjes in de klas
 • Vrijwilligerswerk Thailand community project rust

Kort overzicht

Thailand
Engels
vanaf 1 week
24+
Vrijwilligershuis
Inbegrepen
Flexibele aankomst
Geschikt als stage
Ophaalservice
243,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Het project is gestart in 2014 met als doel boeren en hun gezinnen te helpen en de ontwikkeling van de regio te stimuleren, met bijzondere nadruk op het begeleiden van de kinderen van de dorpen naar een betere toekomst. Sindsdien is het project gegroeid en met de voortdurende uitbreiding van zijn netwerk is het uitgegroeid tot een Campus & Cultureel Centrum en platform voor allerlei soorten projecten.

Het project wil de kinderen een ruimer begrip van de wereld geven. Met een ruimer begrip van de wereld  zullen ze beter in staat zijn om hun eigen lot te bepalen.

Onderwijs 

Als vrijwillige leraar heb je geen pedagogische achtergrond nodig. Misschien studeer je ook pedagogiek en wil je graag een stage in het buitenland voltooien. Of droom je van een sabbatical in Zuidoost-Azië? De klassen zijn verschillend in grootte: op sommige scholen gaan slechts 6 tot 12 leerlingen naar een klas, in andere scholen is dat tussen 15 en 25, soms zelfs tot 30. Onder andere op de basisscholen is je creativiteit een belangrijk onderdeel: gebruik spelletjes, muziek of kleine rollenspellen – de kleintjes zullen hier heel blij mee zijn! 

Onderwijs Thailand

Sport / spel /muziekles

Door de kinderen de kans te geven om betrokken te zijn bij kunst- en ambachtslessen zoals tekenen en schilderen, helpt het hen een beter zelfbeeld te krijgen, omdat het hen een groot gevoel van voldoening en trots geeft nadat ze iets zelf hebben gecreëerd.

sportproject Thailand

Kinderen kunnen ook vaardigheden aanscherpen die kunnen worden vertaald naar andere gebieden van hun leven, zoals schrijven en aankleden, omdat het bilaterale coördinatie en fijne motorische coördinatie vereist. Omdat de kinderen waar we voor zorgen, weinig tot geen onderwijs hebben genoten en het moeilijk vinden om te lezen en te schrijven, helpt kunst de kinderen om hun gevoelens en emoties uit te drukken die cruciaal zijn voor hun psychologische ontwikkeling, behalve fysieke en psychologische voordelen, helpt het de kinderen natuurlijk plezier te hebben en zich met elkaar te verbinden, waardoor er een harmonieuze en gelukkige omgeving ontstaat binnen de gemeenschap.

sport en spel met kinderen

Landbouwprojecten & Ecologische projecten

Het project is goed geïntegreerd in de lokale gemeenschap en de dorpsraad. Als vrijwilliger begeleid je een Thais boerengezin in hun dagelijkse routine. Dit omvat het oogsten, zaaien, vissen en vele andere seizoensgebonden activiteiten zoals constructie en handwerk. Dit is een fysieke veeleisende taak voor de boeren en de werkdag is lang. De boeren hebben een zeer breed begrip van de natuur die hen omringt en de voeding die ze kan bieden.

Je hulp ondersteunt de gemeenschap en hun gezinnen. In ruil daarvoor leert u de traditionele kennis van de Thaise boerderij over hun huis en veld, tuin, landbouwgrond, bos, cultuur en familie, die eeuwenlang zijn doorgegeven. De Thaise boeren zelf zijn je coaches, sommige zijn op een gevorderde leeftijd met kennis die ze tijdens hun leven hebben opgedaan. Ze spreken over het algemeen wel slecht engels wat dit project niet altijd makkelijk maakt. Je kunt dit project dan ook combineren met een ander project. Maar met handen en voeten en een klein beetje Engels en geduld kun je nog steeds een boel van ze leren.

meer opties in Thailand

 • Naomi vrijwilligerswerk in Thailand met de kinderen
  Naomi

  Als je op zoek bent naar een gevarieerd project waarbij je echt opgenomen word door de locals. Kies dan vooral voor het Social Project in Thailand. Hier zal je zeker geen spijt van krijgen!

 • Caroline vrijwilliger Thailand met de kinderen aan het kleuren
  Caroline

  Ik voor het eerst in 52 jaar alleen op reis. Ik begon mijn reis met twee weken vrijwilligerswerk in Thailand. Het was een geweldige ervaring! 

 • Irene vrijwilliger Thailand kind op rug
  Irene

  Ik ben 6 maanden solo gaan reizen door Zuid-Oost Azië. Omdat ik het best spannend vond om alleen te gaan besloot ik dat ik eerst 2 maanden vrijwilligerswerk wilde gaan doen.

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#MaakVriendenVoorHetLeven
#Onderwijs
#Sport
#ImpactThailand

Extra informatie

Locatie van het project

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page