De meest bijzondere ervaring in mijn leven! Thailand
 

Hi! 

Mijn naam is Naomi. (samen met mijn vriend Tijmen) voor 4 weken vrijwilligerswerk gedaan bij het Social project in Thailand. De meest bijzondere ervaring in mijn leven tot nu toe!
 

Vrijwilligers werk doen?

Dat jij mijn ervaring op de Vrijwillig Wereldwijd website aan het lezen bent geeft waarschijnlijk al aan dat je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk doen! Waarschijnlijk heb je nog een hoop vragen die beantwoord moeten worden. Met welke organisatie ga ik? En naar welk project kan ik nou het beste gaan? Misschien dat mijn ervaring je een beetje kan helpen!
.
Vrijwilligerswerk in Thailand de mooiste tijd in mijn leven \

.

Vrijwillig Wereldwijd

Ik ben met Vrijwillig Wereldwijd in aanraking gekomen via een buitenland beurs. Ik heb goed onderzoek gedaan en verschillende organisaties met elkaar vergeleken. Ik vond het aanbod in projecten en de prijs erg belangrijk. Uiteindelijke heb ik voor Vrijwillig Wereldwijd gekozen omdat ik de prijs in verhouding met de service erg goed vond!
In het begin van het proces waarin ik een project zocht en de periode waarin ik voorbereidingen deed voor Thailand heb ik meerdere online video gesprekken gehad met iemand van het team. Daarnaast kon ik dagelijks contact opnemen met de organisatie via WhatsApp. Dit was erg handig als je vragen had. En die had ik zeker! Aangezien dit mijn eerste ervaring met vrijwilligerswerk was en dus alles nieuw was.
.

.

Thailand 

Samen zijn mijn vriend en ik opzoek gegaan naar een project wat bij ons beide past. Wij wilde graag een project waar wij samen konden verblijven en waar verschillende activiteiten mogelijk waren. Het Social Project in Thailand was de perfecte keuze, achteraf ben ik erg blij met onze keuze!
De meest bijzondere ervaring in mijn leven tot nu toe! 
Elke dag in Thailand zag er anders uit. Je werd erg vrij gelaten in de dingen die jij op een dag wilde doen. Raimund de eigenaar van het project staat altijd open voor nieuwe ideeën! Hij begeleid je dagelijks met de activiteiten en vind het erg gezellig om tijd door te brengen met de vrijwilligers. Het doel van het project is om de mensen in de omgeving te begeleiden naar een betere toekomst. Dit kan natuurlijk op een hoop manieren! Zelf hebben wij geholpen met onder andere tuinieren, gespeeld met de kinderen, geholpen op de basisschool, geholpen bij het bouwen van een nieuwe speelkamer etc. Daarnaast hebben wij ook veel tijd doorgebracht met het gezin die dit project organiseert, de vrouw des huizes verkoopt kleding en tasjes, wij hebben haar geholpen deze te verkopen op een lokale markt. Ook hebben we een aantal keer samen gekookt, zodat wij de Thaise keuken een beetje konden leren kennen! Zoals ik eerder al zei, het project is erg vrij, wij hebben er zelf voor gekozen om deze verschillende activiteiten te doen, maar dit is helemaal aan jou!
 
Het bijzonderste aan het project vond ik zelf de mensen! Tijd doorbrengen met de familie en de Thaise bewoners van het dorp heeft er voor gezorgd dat ik mij helemaal thuis voelde. De gastvrijheid van het gezin en de mensen in het dorp vond ik erg bijzonder, het deed mij goed om te zien hoe dankbaar zij waren voor mijn aanwezigheid. De mensen hebben er niet veel, maar dat wat ze hebben willen ze zonder twijfel met jou delen. Ik vond het erg bijzonder om iets voor deze mensen terug te doen door daar te zijn voor 4 weken. Als ik ooit nog eens in de buurt ben, ga ik zonder twijfel nog eens langs!
 
Als je op zoek bent naar een gevarieerd project waarbij je echt opgenomen word door de locals. Kies dan vooral voor het Social Project in Thailand. Hier zal je zeker geen spijt van krijgen!

~ Liefs Naomi ~

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page