Jongerenreizen Vrijwillig Wereldwijd

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar en wil je vrijwilligerswerk doen in een ontwikkelingsland in combinatie met reizen? Dan zijn de jongerenreizen van Vrijwillig Wereldwijd zeker iets voor jou. Samen met een groep leeftijdsgenoten ga je een aantal dagen vrijwilligerswerk doen op één van onze projecten. Daarnaast ga je het land ontdekken door verschillende activiteiten en excursies te doen en highlights te bezoeken. Juist door de combinatie van vrijwilligerswerk en reizen leer je de cultuur pas echt goed kennen.

We bieden verschillende reizen aan in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. We ondersteunen in een aantal landen verschillende vrijwilligersprojecten. Door het doen van vrijwilligerswerk draag je niet alleen een steentje bij aan een betere wereld, maar kom je ook nauw in contact met de lokale bevolking. Op die manier leer je meer over hun gebruiken en tradities. De jongerenreizen van zijn gegarandeerd een onvergetelijk avontuur.

Video

 • Jongerenreis Sri Lanka groeps foto van de jongeren
  Ides jongerenreis Sri Lanka

  Ik ben altijd erg kritisch, dus ik had graag wat verbeter punten gegeven, maar ik weet het echt niet. Een dikke 10

 • Tijdens de jongerenreis in Tanzania
  Stanzen

  De volgende dag was het alweer onze éen na laatste dag op Zanzibar maar tevens ook wel een van de mooiste. We hebben namelijk die dag met wilde dolfijnen gezwommen.

 • Esmée op jongerenreis

  Ga mee met de jongerenreis van Vrijwillig Wereldwijd, het is de beste reis van m’n leven geweest; goed georganiseerd, lekker relaxt en ze laten je de mooiste plekken van Ghana zien.

Waarom Mee Op Jongerenreis?
#Avontuur
#ZelfOntwikkeling
#OntdekEenNieuweCultuur
#MaakVriendenVoorHetLeven
#DeTijdVanJeLeven

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page