Dahnée, Lauren en Michelle in Tanzania

Hii! Wij zijn Dahnée, Lauren en Michelle.

Wij hebben ons eigen project opgezet in Tanzania. Vanuit school zijn wij 6 weken naar het prachtige Tanzania gegaan om ons te laten inspireren door de prachtige cultuur. Dit hebben wij gedaan door het geven en nemen van danslessen. Tijdens deze lessen ontstond er een fantastische uitwisseling tussen ons en de leerlingen. Het was een hele fijne ervaring waarbij wij de leerlingen op een mooie manier hebben mogen leren kennen.

Vrijwilligers Tanzania dans project

Er een hele fijne uitwisseling tussen onze culturen.

Wat hebben wij precies gedaan? Onze dag bestond uit 3 activiteiten, elke ochtend gaven wij Engels aan onze eigen klas, in de middag gaven wij dansles aan ons vaste dansklas en we sloten de dag af met een dansles voor onszelf. Het was heel leerzaam om met de kinderen te werken en om hen helemaal te zien ontpoppen in de danslessen.

Waar ze tijdens de Engels les soms een beetje stil waren, kwamen ze tijdens het dansen helemaal naar buiten! De energie die de leerlingen gaven was fantastisch. Naast dat wij hen verschillende dingen hebben geleerd, hebben wij ook veel mogen leren. De kinderen vonden het erg leuk als zij ons ook pasjes aan mochten leren en zo ontstond er een hele fijne uitwisseling tussen onze culturen.

Verder is het ook een hele mooie kans om nieuwe mensen te ontmoeten binnen het vrijwilligershuis en hier mooie avonturen mee te beleven. Zo hebben wij heel wat leuke uitstapjes gemaakt zoals de safari en zijn wij uiteindelijk nog naar Zanzibar geweest. Het is een mooie kans om vrienden te maken!
Twijfels om dit ook te gaan doen? Ons advies is: ga ervoor!!

Vrijwilligerswerk Tanzania Dansproject aan het dansen

Wij kijken met een heel warm gevoel terug op deze periode en hebben de mooiste herinneringen gemaakt. Het is een tijd om niet te vergeten. Mocht je een indruk willen krijgen, dan volgen hier een paar video’s die Michelle heeft gemaakt. Zo kun je een beetje van de sfeer proeven!

Heel veel liefs,
Dahnée, Lauren en Michelle

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page