Bouw en klus project

Kort overzicht

Ghana
Engels
vanaf 1 week
17+
Gastgezin
Flexibele startdatum
Geschikt als stage
Ophaalservice
227,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Ben jij een avonturier die klaar staat om een onvergetelijke ervaring op te doen en tegelijkertijd een positieve impact te maken? Welkom bij het vrijwilligersproject van stichting Kidz Active in Ghana!

Stel je voor: een prachtige school staat in een schilderachtig dorpje net buiten Tamale. Deze school biedt hoop en educatie aan de lokale gemeenschap, maar zoals elk gebouw heeft het liefdevolle aandacht nodig. Hier kom jij in beeld. Als vrijwilliger krijg jij de kans om deel uit te maken van dit inspirerende verhaal.

Je wordt een belangrijk onderdeel van het team dat zich toelegt op het onderhoud en de verbetering van het schoolgebouw. Van het repareren van deuren en ramen tot het opknappen van tafels en stoelen, jouw handigheid en creativiteit zijn van onschatbare waarde. We geloven in het idee dat kleine details grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Daarom moedigen we ook de creatieve geesten aan om de school te verrijken met levendige muurschilderingen, waardoor de omgeving nog stimulerender wordt voor de kinderen.

Dit project biedt niet alleen de gelegenheid om jouw vaardigheden te tonen, maar ook om nieuwe te ontwikkelen. Het is een kans om te leren van de lokale gemeenschap en je onder te dompelen in de Ghanese cultuur. Elk moment dat je investeert, draagt bij aan een veiligere en mooiere omgeving waarin kinderen kunnen leren en groeien.

Stichting Kidz Active zorgt ervoor dat jij als vrijwilliger alle benodigde ondersteuning krijgt. Het is meer dan alleen klussen; het is een kans om deel uit te maken van iets groters, iets betekenisvols.

Sluit je aan bij ons! Samen kunnen we een blijvende impact maken en tegelijkertijd een onschatbare ervaring opdoen die verder reikt dan alleen het vervullen van klustaken. Dit is jouw kans om de wereld op een positieve manier te veranderen terwijl je de tijd van je leven hebt!

Werkzaamheden

Als vrijwilliger ben jij de sleutel tot het onderhouden en verbeteren van een schoolgebouw net buiten Tamale. Timmerwerk, schilderen, repareren van meubels - er is altijd wel een klus die wacht. Creatieve geesten kunnen zelfs helpen bij het creëren van inspirerende muurschilderingen om klaslokalen op te fleuren. Flexibiliteit is de sleutel; je kunt je werkdag zelf bepalen en zo nodig rekening houden met de schooluren.

Voorbeeld van een werkdag

Een typische dag bij dit project biedt ruimte voor eigen invulling. Soms werk je tijdens schooluren, andere keren wanneer de klaslokalen leeg zijn. Zo kun je je werkzaamheden flexibel plannen en het project eventueel combineren met andere activiteiten in Ghana.

 • Boudewijn vrijwilliger in Ghana profiel foto
  Boudewijn

  Ik wilde reizen, een andere cultuur meemaken, meer van de wereld zien maar wel iets te doen hebben en mogelijk nog iets toevoegen. Ook voor mijn cv moest het een toevoeging zijn en natuurlijk is vrijwilligerswerk dat.

 • Mirte vrijwilliger in Ghana mooie foto met kind
  Mirte vrijwilliger in Ghana

  Het land van de mooie bomen, lachende mensen, dansende mensen, van de waterzakjes. Je moet het meemaken om de echte cultuur te voelen, het is geweldig!

 • Caroline vrijwilliger in Ghana met kind voor de klas
  Caroline vrijwilliger Ghana

  Door in Afrika gewerkt te hebben, besef ik nu eens zo hard hoe druk wij ons in Europa soms maken om pietluttigheden. Wij mogen oprecht dankbaar zijn voor alles wat we zomaar in onze schoot geworpen krijgen.

 • Sofie vrijwilliger Ghana profiel foto
  Sofie vrijwilliger Ghana

  De begeleiding en ondersteuning die zij je bieden in Ghana én in Nederland, geeft je een gevoel van veiligheid, zekerheid, vertrouwen en warmte!

 • Jenice vrijwilliger Ghana profiel foto
  Jenice

  Het is goed om te zien hoe goed wij het hier hebben, als je terug komt waardeer je veel meer. Ook voor je persoonlijk vlak is het goed om een keer een zelfstandige reis te maken en daar te werken.

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#HetEchteAfrika
#ImpactGhana
#Bouw&KlusProject

Extra informatie

Locatie van het project

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page