Boudewijn in Ghana

Waarom wilde je graag vrijwilligerswerk doen?

Ik wilde reizen, een andere cultuur meemaken, meer van de wereld zien maar wel iets te doen hebben en mogelijk nog iets toevoegen. Ook voor mijn cv moest het een toevoeging zijn en natuurlijk is vrijwilligerswerk dat, maar daarnaast ging ik ook de uitbreiding van de school begeleiden, wat gezien mijn opleiding goed aansloot. Omdat dat niet genoeg was voor hele dagen, ging ik ook het bestaande deel onderhouden.  

 Vrijwilliger aan het werk klus en bouw project

Samenvatting van je periode als vrijwilliger

De ophaalservice in Accra is super en ook hoe ik in Tamale werd ontvangen. Bash kwam gelijk op ons af, was super vriendelijk en heeft een introductie van 4 dagen gedaan voordat we naar de familie gingen. Aansluiting met de andere ging prima en we deden veel samen. Ook bij de familie was het prima, werd ontvangen als een zoon en voelde mij thuis. Het begeleiden ging prima alleen is het onderhoud wel veel improviseren ondanks dat er door de jaren heen veel verzameld was. Echt een super tijd gehad!

Bouwproject Ghana

Het was één van de weinige sites die kosten en diensten heel duidelijk op de site hadden staan.

~ Boudewijn ~

Leeftijd: 24Opleiding/ Werk: hbo bouwkunde

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page