Sport project

Kort overzicht

Ghana
Engels
vanaf 1 week
17+
Gastgezin
Flexibele startdatum
Geschikt als stage
Ophaalservice
227,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Ben jij gepassioneerd door sport en wil je jouw enthousiasme delen? Dan is dit project op onze school in Ghana dé ideale plek voor jou! Wij zoeken altijd naar gemotiveerde vrijwilligers en stagiaires die graag sportlessen willen geven en een verschil willen maken. Hier krijg je de kans om te ontdekken hoe je kinderen niet alleen enthousiast maakt over sport, maar ook hun liefde voor bewegen vergroot!

Dit project biedt een unieke gelegenheid voor sportstages. Het is een waardevolle ervaring voor studenten die studies volgen in Sport en Bewegen, Lichamelijke Opvoeding, Sportmanagement of andere gerelateerde opleidingen in Nederland. Tijdens je stage kun je jouw theoretische kennis in de praktijk brengen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen in een internationale setting.

Vrijwilligerswerk Ghana Kidz Active Sport aan het voetballen

Werkzaamheden

Jouw hoofdtaak is het geven van sportlessen aan verschillende klassen. Maar hier stopt het niet! In samenspraak met docenten bepaal je zelf hoe deze lessen eruitzien. Jouw creativiteit en initiatief zijn hierbij van onschatbare waarde!

Voorbeeld van een werkdag

Start om 08:00 uur vol energie met sportlessen voor diverse groepen. Van voetbal tot volleybal, dansen tot spelletjes - ontdek en geniet van de diverse activiteiten tot 12:00 uur. De middag is jouw speelveld: werk aan het plannen van leuke toernooien, bereid spannende spelletjesmiddagen voor of duik in andere projecten zoals de bibliotheek of klusactiviteiten.

Ontdek de Magie van Ochtendsport: In het warme Ghanese klimaat gebeurt sporten voornamelijk in de ochtend. Dat betekent dat je in de ochtenduren volop kunt genieten van sport en plezier!

 • Jenice vrijwilliger Ghana profiel foto
  Jenice

  Het is goed om te zien hoe goed wij het hier hebben, als je terug komt waardeer je veel meer. Ook voor je persoonlijk vlak is het goed om een keer een zelfstandige reis te maken en daar te werken.

 • Sofie vrijwilliger Ghana profiel foto
  Sofie vrijwilliger Ghana

  De begeleiding en ondersteuning die zij je bieden in Ghana én in Nederland, geeft je een gevoel van veiligheid, zekerheid, vertrouwen en warmte!

 • Caroline vrijwilliger in Ghana met kind voor de klas
  Caroline vrijwilliger Ghana

  Door in Afrika gewerkt te hebben, besef ik nu eens zo hard hoe druk wij ons in Europa soms maken om pietluttigheden. Wij mogen oprecht dankbaar zijn voor alles wat we zomaar in onze schoot geworpen krijgen.

 • Agnetha medische vrijwilliger in Ghana profiel foto
  Agnetha vrijwilliger in Ghana

  Voor mij was het vrijwilligerswerk en het rondreizen in Ghana een prachtige ervaring en ik zou het zeker aanraden aan anderen om te gaan doen.

 • Mirte vrijwilliger in Ghana mooie foto met kind
  Mirte vrijwilliger in Ghana

  Het land van de mooie bomen, lachende mensen, dansende mensen, van de waterzakjes. Je moet het meemaken om de echte cultuur te voelen, het is geweldig!

 • Boudewijn vrijwilliger in Ghana profiel foto
  Boudewijn

  Ik wilde reizen, een andere cultuur meemaken, meer van de wereld zien maar wel iets te doen hebben en mogelijk nog iets toevoegen. Ook voor mijn cv moest het een toevoeging zijn en natuurlijk is vrijwilligerswerk dat.

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#HetEchteAfrika
#ImpactGhana
#EnthousiasteKids
#Sport

Extra informatie

Locatie van het project

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page