REISVERZEKERING VOOR VRIJWILLIGERSWERK IN HET BUITENLAND

De Special ISIS verzekering is een perfecte verzekering voor wie voor langere tijd naar het buitenland gaat. Natuurlijk moet je dan goed verzekerd zijn en zeker als je vrijwilligerswerk in het buitenland gaat doen en gaat leven tussen de lokale mensen. Er kunnen altijd gebeurtenissen plaatsvinden die je niet had voorzien.


Vaak is niet bekend dat dat gewone reisverzekeringen meestal geen dekking bieden als je gaat werken. Doorlopende reisverzekeringen kennen meestal een beperking qua reisduur, bijvoorbeeld dekking voor reizen van maximaal 30 of 42 aaneengesloten dagen.

Vrijwillig Wereldwijd heeft verschillende verzekeringen bekeken en vergeleken en wij raden je aan om contact op te nemen met Joho, die de Special ISIS verzekering aanbiedt. Deze verzekering is speciaal afgestemd op de behoeften van de vrijwilliger. De special ISIS verzekering is een goede, uitgebreide reisverzekering met een (optionele) dekking voor ziektekosten.

In geval van nood kun je 24 uur per dag bellen met de alarmcentrale die altijd voor je klaar staat. Onder de dekking van de Special ISIS verzekering valt het volgende:

  • Medische kosten (optioneel)
  • Reisbagage
  • SOS-kosten
  • Buitengewone kosten (denk bv. Aan terugreiskosten ivm familieomstandigheden)
  • Reisdocumenten Reisongevallen Reisrechtsbijstand (optioneel)
  • Wettelijke aansprakelijkheid

Aan alles is gedacht zodat jij met de Special ISIS Verzekering zorgeloos al vanaf 4 weken tot maximaal vier jaar achter elkaar in het buitenland kunt blijven! Een van de specialismen van JoHo Insurances is het wereldwijd verzekeren van vrijwilligers, stagiairs en reizigers. Wil je advies op maat voor jouw reis? Neem dan direct contact op met JoHo klik hier onder op de "naar de verzekering" knop voor meer informatie en om de verzekering direct af te sluiten!

Op het moment dat je de Special ISIS verzekering afsluit bij JoHo krijg je 10% korting op reisartikelen die je kunt kopen in één van de JoHo Fair Trade & Travel Stores.

Naar de verzekering