Java het prachtige Indonesië

Java

Welkom bij Vrijwillig Wereldwijd! Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vrijwilligerservaring in het hart van Indonesië, dan is ons vrijwilligersprogramma op Java de perfecte keuze voor jou.

Over Java

Java, het grootste eiland van Indonesië, is een betoverende mix van oude tradities, adembenemende natuur en bruisende steden. Met zijn weelderige rijstvelden, indrukwekkende tempels en gastvrije bevolking biedt Java een unieke kans om ondergedompeld te worden in de rijke cultuur en geschiedenis van Indonesië.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's op Java bieden vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende projecten, zoals onderwijs, gemeenschapsontwikkeling, natuurbescherming en gezondheidszorg. Of je nu Engelse les wilt geven aan lokale kinderen, meewerkt aan milieuprojecten of medische zorg verleent, wij hebben een programma dat aansluit bij jouw interesses en vaardigheden.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma op Java is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Nieuwsgierig geworden? Plan nu jouw vrijblijvende afspraak online en ontdek hoe jij het verschil kunt maken op Java! 

Java

Video

 • Marieke aan het werk vrijwilligerswerk Java
  Marieke vrijwilliger op Java

  Dit vrijwilligerswerk moet je zeker gedaan hebben in je leven. Het is echt geweldig!

 • Jorren met andere vrijwilligers Java indonesie
  Jorren

  Koop vooral een ticket naar Indonesië en ga met Vrijwillig Wereldwijd want het is echt een super ervaring die je nooit meer zult vergeten en je hebt gegarandeerd een top tijd!

 • Kim Sie vrijwilligerswerk Java Indonesie Sociaal project
  Kim

  Tot je aankomst is alles goed geregeld en het is fijn om met Nederlanders contact te hebben als je daar een probleem hebt. Vrijwillig wereldwijd reageert snel en lost problemen ook snel op.

Waarom Java
#Avontuur
#Natuur
#Wildlife
#ImpactJava
#Cultuur

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page