STAGE in het buitenland | Universitair/HBO/afstudeeronderzoeken/MBO

Studeer je momenteel en ben je op zoek naar een stage in het buitenland? Dan ben je bij Vrijwillig Wereldwijd aan het goede adres.

Je stage volbrengen in het buitenland heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van een binnenlandse stage. Denk maar eens aan je persoonlijke ontwikkeling: je wordt zelfstandiger en wijzer omdat je meer op jezelf bent aangewezen. Maar ook voor je studie en je latere loopbaan (en leven) zal een buitenlandse stage je veel opleveren. Door het (leren) leven in en met mensen uit andere culturen en  krijg je begrip voor elkaar en leer je van elkaars werk- en denkwijze; je wordt flexibeler in omgang en bent opener naar anderen toe. Naast deze en nog veel meer voordelen is het tijdelijk wonen en werken in het buitenland gewoon een ontzettend gave en unieke ervaring!

Vrijwillig Wereldwijd helpt je graag bij het vinden van een goede stageplek die goed aansluit bij jou en je studie. Misschien weet je al een bestemming of misschien ben je juist nog erg zoekende. Voor een stageplek in het buitenland raden we je altijd aan om eerst contact met ons op te nemen. Dat kan via mail of Whatsapp maar het is gemakkelijker om een afspraak te maken. We kunnen dan samen kijken naar je studie, de eisen voor je stage en welk project en/of land daar het beste bij past. Als alles in orde is, gaan we graag voor je aan de slag om van jouw tijd in het buitenland een onvergetelijke en vooral leerzame tijd te maken!

Wil je alvast een idee krijgen van de mogelijkheden? Kijk dan vooral naar de onderstaande projecten, landen en de mogelijkheden!


mobiel: +06 24384636


Email: info@vrijwilligwereldwijd.nl


Agenda: Vrijblijvend informatie gesprek