Voorbereidingen vrijwilligerswerk Sri Lanka | Azië

Waar begin je mee als je via Vrijwillig Wereldwijd naar Sri Lanka wilt:

  • Nadat je de website hebt bekeken en enthousiast bent geworden of gewoon nog wat meer vragen hebt, is het goed om een vrijblijvende afspraak in te plannen in de agenda van Vrijwillig Wereldwijd. Een afspraak kan plaats vinden bij ons op kantoor of via skype. We kunnen dan samen alle mogelijkheden bespreken en jou een goed beeld geven aan de hand van een gesprek en een presentatie.
  • Als het gesprek aan twee kanten positief verlopen is, krijg je een e-mail met daarin een inschrijfformulier. Op het moment dat je het formulier ingevuld hebt en retour gemaild gaan wij op kantoor bekijken of er in jou aangevraagde periode nog plek is op het project waar jij graag op wil gaan werken. Als dit allemaal positief is, krijg je een contract thuis en is je plekje definitief. Bij het contract zit ook een deelname boekje waar precies in staat hoe het verder gaat vanaf het moment dat je officieel ingeschreven bent bij Vrijwillig Wereldwijd.  Er zijn best een aantal zaken die je moet gaan regelen en die staan allemaal netjes op een rijtje met uitleg hoe je dat moet doen. Kom je er toch niet helemaal uit kun je altijd even ons kantoor bellen of mailen en helpen wij jou netjes met alle voorbereidingen.
  • Nu je alle voorbereidingen getroffen hebt, is het goed om ook de voorbereiding’s training te doen. Deze kun je geheel in je eigentijd en in delen doen. Na deze training weet je zeker dat je goed voorbereid op reis gaat.

Inentingen

Voor Sri Lanka heb je meerdere inentingen nodig, voor meer advies kun je het Vaccinatiecentrum benaderen. Zij zorgen ervoor dat je een gedegen en volledig reisadvies krijgt. Wij bevelen hen te allen tijde aan. Kijk voor meer informatie op de website https://www.vaccinatiecentrum.nl of bel voor het beste advies naar Hadewijch Heijn de Bruijn, Medisch tropenadviseur, Den Bosch: 073- 6892616 | Wageningen: 0317- 420208 | Nijmegen: 024-6630402. Email: info@vaccinatiecentrum.nl