Hondenopvang Peru

 • Honden project Peru vrijwilligerswerk aan het werk
 • Honden project Peru vrijwilligerswerk ook eten geven
 • Honden project Peru vrijwilligerswerk medische ingreep
 • Honden project Peru vrijwilligerswerk alle vrijwilligers
 • Honden project Peru vrijwilligerswerk eten geven
 • Honden project Peru vrijwilligerswerk medicatie

Kort overzicht

Peru
Spaans
vanaf 1 week
17+
Vrijwilligershuis
Flexibele aankomst
Geschikt als stage
Ophaalservice
222,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

In Westerse landen is vrijwilligerswerk met dieren, en in het algemeen vrijwilligerswerk met honden, nauwelijks voor te stellen. Bij ons is het doodnormaal dat elke hond zijn baasje heeft. In Peru is het helaas totaal geen prioriteit om voor zwerfhonden te zorgen. In elke straat zie je wel een hond die geen thuis heeft. Sommigen weten te overleven van het vuilnis en lopen er vrolijk bij, anderen zijn onderdanig in het straatleven en zien er graatmager uit.

Veel vrijwilligers komen naar Cusco om te werken met kinderen uit arme buurten of om bijvoorbeeld Engelse leste geven in scholen. Minder bekend is dat ook vrijwilligerswerk met dieren in het buitenland enorm nodig is,omdat ze hier geen steun krijgen van de overheid.

Doe vrijwilligerswerk met dieren in de hondenopvang en draag actief bij aan een oplossing voor het groeiende straathondenprobleem in Cusco. Je kan met dit vrijwilligersproject in Peru een gemotiveerde en goed georganiseerde groep mensen helpen in hun brede aanpak van dit probleem.

vrijwilligerswerk Peru met honden

Werkzaamheden

De Hondenopvang zorgt dagelijks voor een groep straathonden. Ze bieden de honden een thuis met voedsel, liefde en hygiënische verzorging. Je kunt de honden uitlaten, voeren, wassen en met ze spelen. Het doel is om de honden weer gezond te maken en nieuwe eigenaren voor hen te vinden.

Hoe intens jouw medewerking is in dit project, beslis je zelf. Je kan halftijds of voltijds helpen op verschillende vlakken. Je kunt voor de honden zorgen, assisteren bij medische campagnes of zelfs de hondenopvang helpen hun sociale media te verbeteren!

Voorbeeld van een werkdag

Je kunt aanschuiven bij verschillende programma’s. Bijvoorbeeld:

 • 9.00u – 13.00u: Helpen bij de hondenopvang OF Spaanse lessen nemen
 • 13.00u – 14.00u: Lunch
 • 14.00u – 17.00u: Helpen bij de hondenopvang
 • Tom Verhaegh vrijwilliger in Peru profiel foto
  Tom vrijwilliger in Peru

  Vrijwilligerswerk in Peru kan ik iedereen aanraden! Wat heb ik daar een geweldige tijd gehad. Vrijwillig Wereldwijd bedankt!

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#MaakVriendenVoorHetLeven
#Spaans
#ImpactPeru
#Hondenproject

Extra informatie

Locatie van het project

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page