Het Tussenjaar programma in samenwerking met InHolland

Ben je van plan om een tussenjaar te nemen en op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan zijn onze Tussenjaar Pakketten precies wat je nodig hebt! Wij bieden een unieke combinatie van coaching, buitenlandervaringen en vrijwilligerswerk in samenwerking met InHolland.

DiscoverU biedt jou de kans om gedurende tien intensieve weken jouw eigen pad te ontdekken. Samen met onze ervaren studiekeuzeadviseurs, gepassioneerde docenten en inspirerende medestudenten, ga je op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Maar dat is nog niet alles. In samenwerking met Vrijwillig Wereldwijd, nemen we je ook mee op een vier weken durend avontuur naar het buitenland. Daar zul je niet alleen nieuwe culturen ontdekken, maar ook een verschil maken door middel van vrijwilligerswerk.

Van het bruisende stadsleven tot de rustige landschappen, van lokale tradities tot internationale vriendschappen, onze buitenlandse ervaring zal je wereld op zijn kop zetten en je perspectief verbreden.

Na deze onvergetelijke reis keer je terug voor een terugkomdag, waar je jouw ervaringen kunt delen, reflecteren op je groei en plannen kunt maken voor je toekomst.

Klaar om te ontdekken wie je bent en wat je wilt doen? Sluit je aan bij DiscoverU en laat ons je begeleiden op deze buitengewone reis naar zelfontdekking, avontuur en betekenisvolle verbindingen.

Tussenjaar programma

Tussenjaar programma Tanzania met InHolland DiscoverU

Ben je klaar voor een tussenjaar vol avontuur, zelfontdekking en betekenisvolle ervaringen? Stap dan in ons unieke traject, waarin je de kans krijgt om niet alleen jezelf, maar ook de wereld om je heen te verkennen.

  • 16 weken
  • 17+
  • Vrijwilligershuis
  • Tanzania
  • € 1699, -