Spaans leren in Peru

Als je nog niet over (voldoende) kennis beschikt van de Spaanse taal is het mogelijk om deze ter plaatse bij te spijkeren of juist vanaf nul te beginnen. Je leert Spaans het beste spreken door je in een Spaanstalig land onder te dompelen in de cultuur en het leven van de locals. De lessen kunnen je goed op weg helpen om je verstaanbaar te maken bij je gastgezin, op de projecten en daarbuiten. In Peru kun je ervoor kiezen om les te krijgen van een privédocent of klassikale lessen op een Spaanse school. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende opties.

Privédocent

Lessen krijgen van een privédocent is een geweldige en dynamische manier om Spaans te leren. Je leert van een professionele docent die de benodigde materialen en ervaring op zake heeft om jou op weg te helpen. De setting is informeel zodat jij je op je gemak voelt. Het grote voordeel van een privéleraar is dat de lessen niet alleen aan jouw tijdschema worden aangepast maar ook aan jouw behoeften. Heb je bijvoorbeeld meer hulp nodig bij grammatica of wil je juist veel spreekvaardigheden opdoen, dan kan de docent daar op ingaan zodat je sneller leert. Daarnaast zal de docent je mee op stap nemen door de stad zodat je niet alleen taalwijzer wordt maar ook veel van de cultuur zal leren!

Locatie: Cusco

Kosten: €10,-  a €15,- per uur, afhankelijk van de periode waarin je gaat

Talenschool Cuzco

Je kunt een talencursus Spaans volgen in Cuzco. (dit moet wel vooraf bepaald worden ivm doorvlucht vanuit Lima) Afhankelijk van je niveau word je ingedeeld in een groep wat het meest passend bij je is. Mocht je al enige ervaring met de taal hebben dan krijg je vooraf dat de lessen beginnen een toets waarop gekeken wordt op welk niveau je het beste in kan stromen. Je krijgt gemiddeld 4 uur per dag les en in sommige gevallen heb je ook huiswerk.

Locatie: Cuzco

Tijden: ochtenden of middagen, afhankelijk van periode en groepssamenstelling

Kosten: €145 per week (20 lesuren)

Talenschool Arequipa:

Dit programma is geschikt als je langer dan 8 weken naar Peru wilt gaan. Je kan ervoor kiezen om vanuit Lima naar Arequipa te vliegen en daar voor 4 weken in een gastgezin te komen met aansluitend 4 weken talenschool. Op deze manier leer je 2 provincies en hun gebruiken goed kennen. Zo hebben ze in Arequipa vaak andere traditionele recepten die je in Cuzco minder snel tegen zult komen of andersom. Vanuit Arequipa kun je in de weekenden ook daar de omgeving leren kennen

Talenschool in Arequipa gaat per 4 weken en is all inclusief tussen de 920 en 970 Euro (afhankelijk van de euro dollar koers)

Locatie: Arequipa

Tijden: 4 weken elke dag les

Kosten: Tussen €920 en €970,-  inclusief verblijf bij een gastgezin en 2 maaltijden per dag