Vrijwilligerswerk in Thailand

Wil jij in Azië als vrijwilliger aan de slag? Dat kan via Vrijwillig Wereldwijd in het heerlijke Thailand.  Hier steunt Vrijwillig Wereldwijd een bijzonder project dat hard op zoek is naar enthousiaste vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligerswerk draag je niet alleen bij op een project, maar leer je ook nog een andere cultuur van dichtbij kennen. Dit is ook één van de mooiste meerwaardes van het vrijwilligerswerk. Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Thailand staat natuurlijk bekend om haar geweldige keuken, tropische eilanden, de bergdorpjes  en vooral haar lieve en gastvrije inwoners. Dit zorgt ervoor dat er al jaren toeristen naar Thailand gaan. Op de toeristische route zul je niet veel van de armoede zien. Toch is deze in Thailand zeker nog aanwezig. Vrijwillig Wereldwijd ondersteunt projecten die de hulp van vrijwilligers echt goed kunnen gebruiken.

 

Vrijwillig Wereldwijd in Thailand

Het doen van vrijwilligerswerk is een hoop geregel en kost enige tijd. Gelukkig voor jou dat wij van Vrijwillig Wereldwijd een deel van deze organisatie op ons nemen. Wij zorgen er onder andere voor dat jij terecht kan op het project en dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op het vrijwilligerswerk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat iedereen op de hoogte is van jouw komst wat betreft verblijfplaats en begeleiding.
Want behalve begeleiding in Nederland en België krijg je ook goede en persoonlijke begeleiding in Thailand. Onze lokale contactpersonen begeleiden de vrijwilligers tijdens de vrijwilligersperiode. Zij regelen onder andere de ophaalservice vanaf het vliegveld en maken jou wegwijs op het project. Je kunt altijd bij hen terecht voor vragen en ze helpen met bijvoorbeeld het boeken van leuke uitstapjes in het weekend. Zij weten namelijk als geen ander welke bezienswaardigheden je absoluut niet mag missen.

 

Jouw verblijf in Thailand kun je voor een groot deel zelf bepalen.  Je zal met open armen worden ontvangen door de vriendelijke mensen.

Ook voor de vrijwilligers is het een hele ervaring. Voor velen is Azië een totaal andere wereld en een verblijf hier laat hen zien dat de mentaliteit en cultuur hemelsbreed verschillen van de westerse maar daarom niet minder hoeft te zijn. Ze leren heel veel van deze ervaring, het is daarom dus geen kwestie van zielige kinderen helpen maar jongeren in de wereld die elkaar leren kennen en daardoor meer begrip krijgen voor andere culturen en een sterkere positie in kunnen nemen in de toekomstige wereld.

Het vrijwilligerswerk in Thailand is al mogelijk vanaf 4 weken.

Nieuwsgierig geworden naar Thailand en het vrijwilligersproject? Maak online een vrijblijvende afspraak via Skype of bij ons op kantoor en wij kunnen antwoord geven op al jouw vragen.