Medisch vrijwilligerswerk en observatie project

Kort overzicht

Tanzania
Engels
vanaf 1 week
17+
Vrijwilligershuis
Elke eerste en derde donderdag van de maand
Geschikt als stage
Ophaalservice
227,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Ben jij een gepassioneerd en gefascineerd door de medische wereld en klaar om een impact te maken? Stap aan boord voor een onvergetelijke reis naar Iringa, Tanzania, waar vrijwilligers met verschillende achtergronden de gezondheidszorg kunnen ondersteunen.

Praktijkervaring voor medische experts

Voor diegenen met medische ervaring biedt dit project een unieke kans om directe betrokkenheid te hebben bij medische procedures, zwangerschapszorg, tandheelkunde, HIV / AIDS-testen, en meer. Werk hand in hand met het medisch personeel en help patiënten van alle leeftijden.

Leer en onderwijs voor nieuwkomers

Geen medische achtergrond? Geen probleem! Dit project verwelkomt nieuwsgierige geesten die willen observeren in ziekenhuizen of betrokken willen zijn bij educatieve gezondheidsprojecten op lokale scholen. Help kinderen belangrijke hygiëne- en gezondheidsvaardigheden te leren die een blijvende impact zullen hebben.

Medisch Project Tanzania vrijwilligers aan het werk

Werkzaamheden

Vrijwilligers met medische ervaring kunnen zich bezighouden met directe patiëntenzorg, zoals opname, behandelingen, tandheelkunde, HIV / AIDS-testen en het onderzoeken van vitale functies. Voor degenen zonder medische achtergrond zijn er mogelijkheden om te observeren in ziekenhuizen of deel te nemen aan educatieve gezondheidsprojecten op lokale scholen, waar ze kunnen bijdragen aan het leren over hygiëne en gezondheid.

Voorbeeld van een werkdag

Je dag begint om 8 uur 's ochtends in een zorginstelling, waar je stap voor stap meewerkt met medisch personeel. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden en vrijheid om te kiezen waar je wilt werken. Na het werk heb je de kans om de stad te verkennen, te winkelen voor souvenirs of verder te werken als je dat wenst

 • Vrijwilligerswerk Tanzania met kind op arm
  Qinn en Marthe

  Doordat het zo leuk was op het project en met de andere vrijwilligers hebben we zelfs een weekje verlengd. Als je twijfelt om te gaan zouden we het je zeker aanraden!!! 

 • Frits In Tanzania Vrijwilligerswerk profiel foto
  Frits

  Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te komen. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad, En ook kon ik heel goed opschieten met het contactpersoon Bovan. 

 • Jordi Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Jordy

  Kortom, als je jezelf open stelt voor nieuwe mensen en een nieuwe cultuur, en als je ‘open-minded’ dit avontuur aan gaat dan ga je gegarandeerd een top tijd tegemoet 😊.

 • Dahnée, Lauren en Michelle profiel foto
  Dahnée, Lauren en Michelle

  Hii! Wij zijn Dahnée, Lauren en Michelle.

  Wij hebben ons eigen project opgezet in Tanzania. Vanuit school zijn wij 6 weken naar het prachtige Tanzania gegaan om ons te laten inspireren door de prachtige cultuur. Dit hebben wij gedaan door het geven en nemen van danslessen. 

 • Thijs Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
  Thijs

  Ik heb het onwijs naar m’n zin hier en ik kan het iedereen zeker aanraden om naar Tanzania te gaan. Het land is zo anders dan Nederland en dmv de projecten kun je iets aan de mensen hier leren en leer je ook van de mensen hier.

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#EnthousiasteKids
#MaakVriendenVoorHetLeven
#ImpactTanzania

Extra informatie

Locatie van het project

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page